RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 02 Mayıs 2023, Salı 12:36:50 tarihnde eklendi. 169 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

1. Kafkasya Yatırım Fuarı!

ABHAZYA CUMHURİYETİ ve GÜNEY OSETYA CUMHURİYETİ, RUSYA’NIN MİNERALNOE VADA 1. KAFKASYA YATIRIM FUARINA KATILIYOR!
1. Kafkasya Yatırım Fuarı!

02/05/2023. Türkiye. 02 Mayıs 2023. Apsnypress. Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti, 2 – 4 Mayıs 2023 Tarihleri arasında Mineralnoe Vada şehrinde düzenlenecek olan 1. Kafkas Yatırım Furaına, devlet başkanı Aslan Bjaniya başkanlığındaki bir heyet ile katılıyor.

 

Fuar, Rusya Federasyonu içerisinde bulunan bölgelerinin yatırım potansiyelini geliştirmek için devlet ve iş dünyası arasındaki etkileşim için yeni bir platform olarak düzenleniyor. Fuar hakkında  “Burası Kafkasya”  «Это Кавказ» https://etokavkaz.ru web sitesinden bilgi alınabilir.

 

3-4 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Kafkasya Yatırım Fuarı'nın iş programında şirket buluşmaları biçimindeki oturumlar ve yuvarlak masa toplantıları yer alıyor.

 

Başlangıç ​​günü olan 2 Mayıs'ta Fuar açılış programı yer alıyor. Fuara, Dağıstan Cumhuriyeti, Çeçenistan Cumhuriyeti, İnguşetya Cumhuriyeti, Kuzey Osetya-Alanya Cumhuriyeti, Kabardey-Balkar Cumhuriyeti, Karaçay-Çerkes Cumhuriyeti, Stavropol Bölgesi ve ayrıca Abhazya ve Güney Osetya Cumhuriyetleri stantlarında ülke tanıtımlarda bulunacaklar. Fuarın merkez bölgesi, Kuzey Kafkasya tatil beldelerinin daha da geliştirilmesine yönelik planların ve makro bölgenin önemli yatırım projelerinin sunulacağı Rusya Federasyonu Kavkaz Kalkınma Enstitüsü'nün “Института развития АО "Кавказ.РФ” ortak standı olacak.

 

Fuar Organizatörlerinin belirttiğine göre, coğrafi ve tarihi objelerin ziyaretçiler tarafından kolayca tanınacağı ve tüm cumhuriyetlerin ürünlerinin tadılacağı stantların tasarımı olarak, “Denizden Denize Kafkasya” konsepti yansılıtacak ve yuvarlak masa ve oturumlara ayrılacak. Ulaşım ve lojistik destek kompleksi, tarımsal sanayi kompleksi, dijitalleşme, konut ve toplumsal hizmetler, Kuzey Kafkasya Federal Bölgesi’ne ait endüstrisi için ekonomik beklentiler ve bölgelerin markalaşması konuları yer alıyor.

 

3 Mayıs'ta ki buluşmalarda, bağcılık ve şarapçılık, turizm alanlarının, Kuzey-Güney Turizm bölgesinin ekonomik kalkınmasındaki rolüne ayrılacak.

 

4 Mayıs, gençlik politikalarının gelişimi, girişimciliği ve başlangıç konularını görüşmeye ayrıldı. .

 

Kaynak: https://apsnypress.info/ru/home/novosti/item/5134-abkhaziya-primet-uchastie-v-i-kavkazskoj-investitsionnoj-vystavke

 

www.abhazyam.com


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.