RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 17 Mayıs 2011, Salı 10:54:45 tarihnde eklendi. 1265 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya'ya Buz Pateninde ilk madalya

KUEYZA VE ASTANA KUCBA KARDEŞLER ABHAZYA'YA BUZ PATENİNDE İLK MADALYAYI GETİRDİLER
Abhazya'ya Buz Pateninde ilk madalya 27/02/2009.  Rusya Federasyonu Rostov Na Don şehrinde 25-26 Şubat 2009 tarihleri arasında yapılan Buz Pateni Şampiyonasında Abhazya Cumhuriyeti adına katılan Kueyza KUCBA ve Astan KUCBA turnuvaya katılan Rusya Ferderasyonu, Beyaz Rusya, Ukrayna ve Ermenistan'a ait sporcuların arasında katıldıkları bireysel kategoride derece aldılar. (Düzeltme: 28/02/2009. Sevgili abhazyam.com üye ve izleyicileri, Şampiyona, Rusya Federasyonu içerisinde yaşayan değişik milliyetlerden sporcuların katılımı ile Rusya Federasyonu bünyesinde yapılmıştır. Bilgi eksikliğinden kaynaklann hatadan dolayı sizlerden özür dileriz. abhazyam.com) 

Abhazya Cumhuriyeti Sporcuları; Astan KUCBA, 11 yaş erkek çocukları grubu içerisinde bulunan sporcuların arasında 1. sırayı alarak altın madalya aldı. Kueyza KUCBA, 09 yaş kız çocukları grubu içerisinde 3. sırayı alarak bronz madalya kazandı.
 
www.abhazyam.com

 

27/02/2009

Fatih ATAN (A'tanba)

Sevgili abhazyam.com üye ve izleyicileri 27/11/2007 tarihinde Astan ve Kueyza KUCBA kardeşler ile ilgili olarak ABHAZYA YÖNETİCİLERİNE KUEYZA VE ASTAN KUCBA KARDEŞLERDEN ÇAĞRI VAR..! adında yazı yazmıştım. Sizlerden o yazıyı okumanızı istiyorum. Yazının yazıldığı tarihten günümüze kadar yaklaşık olarak 1.5 yıl geçti.

Yazının sonunda (“Sevgili Yöneticiler; 2014 Soçi Kış Olimpiyatlarına daha 7 yıl var o tarihe kadar Abhazya’nın Devlet olarak tanınması çalışmaları başarı ile sonuçlanır ve olimpiyatlara katılma hakkı elde edilirse. Şu anda o tarihte Abhazya adına “buz pateni” dalında olimpiyatlara katılmak için 2 aday var. Ve bunlar şu anda Abhazya’ dalar. Eğer Abhazya’da o tarihe kadar katılma ve hazırlanma koşulları oluşmaz ise Kueyza ve Astan KUCBA kardeşlerin eğitimlerinin Rusya Federasyonunda sağlanması için sizleri onlara DESTEK VERMEYE ÇAĞIRIYORUM.”
Yapılan bu çağrının yanıtsız kalmayacağını ümit ederek gecikmeli olsa da sizlerin mektubunuzda istemiş olduğunuz çağrı mesajımı yerine getiriyorum. )
çağrısında bulunmuştum.

Şimdi Abhazya Cumhuriyeti Bağımsız ülke statüsünü kazanmış durumda bulunuyor, 2014'e daha 5 yıl var Ve ben diyorum ki o tarihte Abhazya Cumhuriyeti Soçi Kış Olimpiyatları'na katılacaktır.

Kueyza ve Astan KUCBA  bugün itibarı ile hafta sonlarında zor koşullarda Soçi şehrine giderek antrenmanlarını sürdürüyorlar ve Rostov-Na Don'da yapılan şampiyonada  Abhazya Cumhuriyeti'ne Buz Pateni alanında ilk madalyalarını kazandırdılar.  Abhazya'da buz pateni pisti bulunmuyor, ancak Buz Pateni Federasyonu kurulma çalışmalarının başladığını öğrenmiş bulunuyorum ve bu da bir başlangıçtır diye düşünüyorum.

Kueyza ve Astan KUCBA kardeşlerin başarılarını kutlayarak bir kez daha Abhazya Cumhuriyeti Devleti yöneticilerine çağrımı yinelemek istiyorum. Kueyza ve Astan KUCBA kardeşlere desteğinizi sürdürün ve Abhazya Cumhuriyeti Bayrağı altında 2014 Soçi olimpiyatlarında elde edecekleri başarıları hep birlikte alkışlayalım.

Yazımı yine 27/11/2007 tarihinde belirttiğim son satırlar ile bitirmek istiyorum Sevgili Astan ve Kueyza "Hibla ve Aziz A'TANBA kardeşlerin sizlere olan selamlarını iletiyorum, eşim Emma HAGBA ve ben Fatih A'TANBA, Anneniz Fatima HARZALİYA ve babanız İsmet KUCBA’ya en derin sevgi ve saygılarımızı ileterek gözlerinizden öpüyoruz. "

Saygılarımla.


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.