RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 17 Mart 2023, Cuma 13:42:54 tarihnde eklendi. 107 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya, 29. MITT Fuarında!

ABHAZYA CUMHURİYETİ, MOSKOVA’DA DÜZENLENEN 29. ULUSLARARASI MITT TURİZM VE KONAKLAMA FUARINA KATILIYOR!
Abhazya, 29. MITT Fuarında!

17/03/2023. Türkiye. 16 Mart 2023. Abhazyam.com. Fatih Atan (A’tanba - Тванба). 16 Mart - 18 Mart 2023 tarihleri ​​​​arasında Moskova'da Expo Uluslararası Fuar Merkezi'nde XXIX MITT Uluslararası Turizm ve Konaklama Endüstrisi Fuarı düzenleniyor.

 

Abhazya Cumhuriyeti Turizm Bakanlığı birkaç yıldır üst üste MITT'e katılıyor. Bu yıl da Turizm Bakanı Teimuraz Khishba başkanlığındaki Abhazya'dan bir heyet fuara katılacak.

 

Abhaz heyetinde çeşitli seyahat şirketlerinin, tur operatörlerinin, rehberler sendikasının ve Abhazya Cumhuriyeti’nde ki turizm temsilcileri yer alıyor. Turizm Bakanı Teimuraz Khishba'ya göre bu büyük ölçekli sergi Abhazya için büyük önem taşıyor.

 

MITT 2023'e Rusya'nın 57 bölgesinden ve dünyanın 24 ülkesinden 500'den fazla katılımcının katılması bekleniyor. Katılımcılar arasında tur operatörleri, konaklama tesisleri,  otelleri, SPA&Wellness otelleri, klinikler ve tıp merkezleri, acenteler, turizm yönetim temsilcileri, profesyonel otel ekipmanı tedarikçileri ve turizm ve konaklama endüstrisindeki diğer birçok katılımcı bulunuyor.

.

MITT, Rusya pazarında ürün ve hizmetlerini sunan dünyanın her yerinden ülkeler, bölgeler ve seyahat şirketleri için uluslararası bir iş platformu olarak biliniyor.

 

Fuarın katılımcıları ve ziyaretçileri, benzersiz iş programı etkinliklerinde dünya seyahat şirketlerinin temsilcileri, turizm sektörü endüstri tasarımcıları ile tanışma, yeni müşteriler ve ortaklar bulma ve endüstri trendleri hakkında bilgi edinme fırsatı buluyorlar.

 

Kaynak: https://apsnypress.info/ru/novosti/item/4296-abkhaziya-primet-uchastie-v-xxix-mezhdunarodnoj-vystavke-turizma-i-industrii-gostepriimstva-mitt

 

www.abhazyam.com


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.