RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 13 Mart 2023, Pazartesi 09:34:43 tarihnde eklendi. 138 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gal Bölgesi’nde Güvenlik Tatbikatı!

ABHAZYA CUMHURİYETİ’NİN GAL BÖLGESİ’NDE DEVLET GÜVENLİK BİRİMİ, DEVLET İSTİHBARAT SERVİSİ VE EMNİYET GÜÇLERİ TARAFINDAN ORTAK GÜVENLİK TATBİKATI DÜZENLENİYOR!
Gal Bölgesi’nde Güvenlik Tatbikatı!

13/03/2023. Suhum. 12 Mart 2023. Apsnypress. Çeviri: Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı Basın Birimi tarafından verilen bilgiye göre, Başkomutan Aslan Bjaniya tarafından verilen talimat uyarınca Devlet Güvenlik Servisi, Devlet İstihbarat Servisi ve İçişleri Bakanlığı personeli tarafından Gal bölgesinde eğitim faaliyetleri düzenliyor. (Gal Bölgesi, Abhazya Cumhuriyeti’nin Gürcistan ile olan devlet sınırında bulunuyor – abhazyam.com)

 

Tatbikatlara güvenlik birimleri başkanları koordine ediyor: Devlet Güvenlik Servisi Başkanı Dmitry Dbar, Devlet İstihbarat Servisi Başkanı Robert Kiut ve İçişleri Bakanı Valter Butba.

 

Gal Bölgesi Abhazya Cumhuriyeti Devlet Güvenlik Servisi Merkezi’nde bulunan Güvenlik Servisi özel kuvvetler merkezinde ki eğitim alanında toplanan personel, toplanmanın ardından birim başkanları tarafından, güvenlik güçlerinin görevlerini belirledi ve sırayla çatışma alanı olarak belirlenen konuşlanma yerlerine gönderildiler. Eğitim çalışmaları birkaç gün sürecek.

 

Özel servis başkanlığı tarafından, vatandaşlardan eğitim sırasında paniğe kapılmamaları ve provokatif söylentiler çıkarılmaması konusunda uyarısında bulunuldu.

 

Kaynaк: https://apsnypress.info/ru/novosti/item/4269-v-galskom-rajone-nachalis-sovmestnye-ucheniya-mvd-sgb-i-gso

 

www.abhazyam.com


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.