RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 07 Mart 2023, Salı 09:41:59 tarihnde eklendi. 177 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Pitsunda Devlet Konukevi’nde Gelişme Var!

ABHAZYA CUMHURİYETİ BAŞSAVCILIĞI, PİTSUNDA DEVLET KONUKEVİ ARAZİSİNİN RUSYA FEDERASYONU’NA DEVRİNE İLİŞKİN RAPORUNU TAMAMLADI!
Pitsunda Devlet Konukevi’nde Gelişme Var!

07/03/2023. Suhum. 06 Mart 2023. Apsnypress. Çeviri: Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Başsavcılığı Soruşturma Dairesi, «Аидгылара» “Aidgylara” ve «Аиааира» “Aiaaira” kamu kuruluşlarının ve «Комитета по защите суверенитета Абхазии» “Abhazya Egemenliğini Koruma Komitesi”nin mevcut yasal hükümlerin ihlal edildiğine ilişkin temyiz başvurusu üzerine “Abhazya Cumhuriyeti Hükümeti ile Rusya Federasyonu Hükümeti arasında Abhazya Cumhuriyeti topraklarındaki Pitsunda devlet konukevinin Rusya Federasyonu'nun mülkiyetine devrine ilişkin Anlaşmanın hazırlanması ve imzalanmasında görevliler tarafından mevzuat ve kullanım prosedürü” hakkında yapmış olduğu usul kontrolünü tamamladı.

 

Başsavcılığın web sitesinde belirtildiğine göre, “Pitsunda Devlet Konukevi” arazisinin bulunduğu yer ile ilgili olarak. Başsavcılık tarafından yapılan denetim sırasında, arazi yönetimi çalışmasının sonuçlarına dayanarak, 19 Ocak 2022 tarihli Anlaşmanın Ekinde tanımlanan coğrafi koordinatların karşılaştırmalı analiz çalışması sırasında, koordinat noktalarıyla tutarsızlıkları belirlendi.

 

Abhazya Cumhuriyeti Başsavcılığı,  A.C. Devlet Mülk Yönetimi ve Özelleştirme Devlet Komitesi ile A.C. Devlet Arazi Kullanımı ve Kadastro Bakanlığı'nın faaliyetlerinde işlenen ihlallerle ilgili olarak, Başsavcılık bu ihlallerin ortadan kaldırılması için Bakanlar Kurulu'na bir dilekçe gönderdi.

 

Kaynaк: https://apsnypress.info/ru/novosti/item/4148-genprokuratura-abkhazii-zavershila-proverku-po-faktu-peredachi-gosdachi-pitsunda-v-sobstvennost-rf

 

www.abhazyam.com


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.