RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 01 Mart 2023, Çarşamba 11:40:09 tarihnde eklendi. 148 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İnal Ardzınba’dan İkiyüzlülük Eleştirisi!

ABHAZYA DIŞİŞLERİ BAKANI İNAL ARDZINBA “BM VE DİĞER ULUSLARARASI KURULUŞLAR BÜYÜK BİR İKİYÜZLÜ BİR SİYASET UYGULUYORLAR. ABD’NİN BU SİYASETİNİ ABHAZYA’DA UYGULAYAN STK’LARIN ÇALIŞMALARINI İZLİYORUZ!”
İnal Ardzınba’dan İkiyüzlülük Eleştirisi!

01/03/2023. Suhum. 28 Şubat 2023. Apsnypress. Çeviri: Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı İnal Ardzınba, 28 Şubat Salı günü Rus Tv kanalı Tv1’de yayınlanan  «Большая игра» “Büyük Oyun” programının yayınında konuştu.  (Bknz: https://www.1tv.ru/shows/big-game )

 

Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı konuşmasında şunları söyledi: “Jeopolitik çatışmanın merkezinde yer alan Abhazya, kimliğini, kültürünü ve egemenliğini yüzyıllar boyunca taşımıştır. Abhazlar Anavatanları için canlarını vermek ya da vermemek gibi bir seçimle karşı karşıya kaldıklarında asla tereddüt etmediler” dedi.

 

İnal Ardzınba “BM ve diğer küresel yönetişim kurumları, (şüpheli bir devlet yapılanması geçmişi olan) Kosovalıların kaderi hakkında karar verirken, devletleri MS 8. yüzyıla kadar uzanan Abhazlara karşı kör ve sağır olmakta bariz bir ikiyüzlülük içinde davranıyorlar. Abhaz halkı bunu görüyor ve bu siyasete uygun sonuçları çıkarıyor.

 

Amerika Birleşik Devletleri, küresel bir adaletsizlik projesi uygulamakta, bir çifte standart gösterimi ile meşgul. Bütün bu çifte standart uygulamalar bizlerin anavatanına yansımaktadır. Amerika Birleşik Devletleri'nin bu politikaların uygulanılmasında kullandığı ana araç elbette kendi oluşturduğu sivil toplum kuruluşlarıdır. Abhazya'da çalıştırdıkları STK’lar da bunların içerisindedir. Bu uygulamaları yakından takip ediyoruz. Bu bizler açısından son derece önemlidir. Halkımız, uygulanan bu tür adaletsizlik, çifte standart politikasını görüyor ve gereken değerlendirmeyi yapmaktadır” dedi.

 

İnal Ardzınba “Abhazya halkı, özel askeri harekatın amaç ve hedeflerini tam olarak desteklemektedir ve kardeş halklara her zaman yardıma hazırdır” vurgulamasında bulundu..

 

Kaynak: https://apsnypress.info/ru/novosti/item/4081-inal-ardzinba-oon-i-drugie-instituty-globalnogo-upravleniya-demonstriruyut-vopiyushchee-dvulichie

 

www.abhazyam.com


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.