RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 06 Şubat 2023, Pazartesi 11:04:27 tarihnde eklendi. 219 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya – Avrasya İşbirliği!

ABHAZYA CUMHURİYETİ DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI VE AVRASYA HALKLARI MECLİSİ ARASINDA İŞBİRLİĞİ ANLAŞMASI İMZALANACAK!
Abhazya – Avrasya İşbirliği!

06/02/2023. Suhum. 06 Şubat 2023. Apsnypress. Çeviri: Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı ile Avrasya alanında insani işbirliği sağlayan önemli bir kuruluş olan Avrasya Halkları Meclisi arasında bu yıl içerisinde bir İşbirliği Anlaşması imzalanması konusunda anlaşmaya varıldı.

 

Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Medya Merkezi'nden verilen bilgiye göre, taraflar arasında yapılacak olan Anlaşmanın ana hedefi, egemen ve bağımsız Abhazya Cumhuriyeti ile Avrasya bölgesindeki ülkeler arasındaki kapsamlı insani ve ticari bağların genişletilmesi ve güçlendirilmesidir. Ayrıca, sektörel ve ülkesel işbirliği alanlarında çalışma grupları oluşturulması planlanmaktadır.

 

Avrasya Halkları Meclisi çalışmalarına 50'den fazla ülke katılıyor. Meclis, Avrasya Ekonomik Komisyonu ile üst düzey yönetim düzeyinde kapsamlı bir stratejik ortaklık geliştiriyor. Anlaşmanın imzalanmasından sonra Abhazya Dışişleri Bakanlığı, bölge ülkeleriyle diyaloğun daha da yoğunlaşmasının beklendiğini açıkladı.

 

Kaynak: https://www.apsnypress.info/ru/novosti/item/3627-mid-abkhazii-podpishet-soglashenie-v-sfere-evrazijskoj-integratsii

 

www.abhazyam.com


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.