RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 28 Ocak 2023, Cumartesi 09:08:22 tarihnde eklendi. 247 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sochi, Abhazya ve Gürcistan Seferleri!

SOCHİ LİMAN MÜDÜRÜ YURİ VLADİMİROV “2023 YAZ DÖNEMİNDE ABHAZYA VE GÜRCİSTAN İLE YOLCU TAŞIMA SEFERLERİ BAŞLATMAYI PLANLIYORUZ!”
Sochi, Abhazya ve Gürcistan Seferleri!

28/01/2023. Sochi. 24 Ocak 2023. REGNUM. Çeviri: Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Sochi Liman Genel Müdürü Yuri Vladimirov 24 Ocak Salı günü yaptığı açıklamada, “Karadeniz üzerinden Abhazya ve Gürcistan'a yolcu taşımacılığının başlatılmasına ilişkin görüşmeler şu anda Sochi limanında yapılmaktadır” dedi.

 

TASS Haber Ajansı’nın belirttiğine göre Yuri Vladimirov “Abhazya ve Gürcistan'a [yolcu taşımacılığının] başlamasını umuyoruz. Görüşmeler sürüyor. Niyetimiz, bu yaz [ulaşımı] başlatmak” dedi.

 

Vladimirov “Ayrıca, yapılacak olan görüşmelere göre Sochi'den Gürcistan'a deniz ulaşımının Batum'a gidebileceği açıklığa kavuşturulacak, bugün için bildiğim kadarıyla Sochi limanının deniz yoluyla yolcu taşımacılığı için yeni rotaların açılmasına yönelik çok büyük bir talep bulunuyor” dedi.

 

(Bilindiği üzere Sochi Liman Müdürü Yuri Vladimirov’un 16 Aralık 2022 Tarihinde yapmış olduğu Sochi ile Türkiye limanları arasında feribot seferlerinin 2023 yılında başlayabileceği i açıklaması Türk Basın yayın organlarında yayınlanmıştı. Abhazyam.com) 

 

Kaynak: https://regnum.ru/news/society/3773483.html

 

www.abhazyam.com


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.