RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 02 Kasım 2022, Çarşamba 13:15:52 tarihnde eklendi. 157 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ukrayna’dan Rusya’ya Garanti!

RUSYA FEDERASYONU SAVUNMA BAKANLIĞI SÖZCÜSÜ İGOR KONASHENKOV “UKRAYNA’NIN TAHIL KORİDORUNUN KULLANILDIĞI LİMANLARIN RUSYA’YA KARŞI ASKERİ OPERSAYONLARDA KULLANILMAYACAĞI GARANTİSİ ALINDI!
Ukrayna’dan Rusya’ya Garanti!

02/11/2022. Moskova. 02. Kasım. 2022. / TASS /. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Rusya Federasyonu Sözcüsü İgor Konashenkov, Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Ukrayna'dan tahıl koridorunu Moskova'ya karşı savaş operasyonları için kullanmama konusunda yazılı garanti alan Rusya'nın tahıl anlaşmasına katılmak amacıyla geri döndüğünü söyledi.

 

İgor Konashenkov, Bu geriye dönüşün BM ve Türkiye'nin arabuluculuğu sayesinde gerçekleştiğini vurgulayarak “Rusya Federasyonu'na karşı askeri operasyonlar yürütmek amacıyla tarım ürünleri ihracı çıkarları doğrultusunda belirlenen insani yardım koridorunun ve Ukrayna limanlarının kullanılmaması konusunda Ukrayna'dan gerekli yazılı garantiler 01 Kasım 2022 tarihi itibari ile alınmıştır” dedi..

 

Bakanlık sözcüsü, “Rusya Federasyonu olarak şu an için alınan garantilerin yeterli olduğuna inanıyor ve anlaşmanın uygulanmasını sürdürüyoruz” dedi.

 

Kaynak: https://tass.ru/armiya-i-opk/16226935

 

www.abhazyam.com


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.