RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 12 Eylül 2022, Pazartesi 14:10:33 tarihnde eklendi. 68 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ukrayna Özel Operasyonu Sürecek!

RUSYA FEDERASYONU DEVLET BAŞKANIĞI SÖZCÜSÜ DİMİTRY PESKOV “UKRAYNA’DAKİ ÖZEL ASKERİ OPERASYON, AÇIKLANAN TÜM HEDEFLERİNE ULAŞINCAYA KADAR SÜRECEK!”
Ukrayna Özel Operasyonu Sürecek!

12/09/2022. Moskova. 12 Eylül 2022. Vesti.ru. Çeviri: Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Rusya Federasyonu Devlet Başkanlığı Sözcüsü Dimtry Peskov, düzenlemiş olduğu basın toplantısında, basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, Ukrayna’da sürdürülen özel askeri operasyonun açıklanan tüm hedeflerine ulaşıncaya kadar süreceğini açıkladı.  

 

Kremlin sözcüsü, gazetecilerin Vladimir Putin'in doğu Ukrayna'da yaşanan son olaylar ışığında ülkenin askeri yönetimine hâlâ güvenip güvenmediği konusundaki sorularını bu şekilde yanıtladı.

 

Aynı zamanda, Dmitry Peskov, Kiev'in Ukrayna'nın kritik altyapısına yönelik iddia edilen Rus askeri saldırılarına ve Ukrayna birliklerinin karşı saldırısına ilişkin açıklamalarıyla ilgili soruları yanıtlamayı reddetti.

 

Dimitry Peskov “Bu konuların ikisi de benim yetkimde değil, her iki konu da Savunma Bakanlığı'nın yetkisinde. Yaşananların mevcut durumuna ilişkin değerlendirmeler ya Savunma Bakanlığı tarafından ya da başkomutan tarafından yapılıyor” dedi.

 

Daha önce, Rusya Federasyonu Savunma Bakanlığı, özel harekatın hedeflerine ulaşması için Balakliya ve İzyum bölgelerinde bulunan askeri birliklerin yeniden toplanmasına karar verildiğini bildirdi. Üç gün içinde İzyum-Balakley birliklerini toparlamak ve bölgeye sevk etmek için bir askeri operasyon düzenlendi.

 

Kaynak: https://www.vesti.ru/article/2936987

 

www.abhazyam.com


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.