RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 11 Eylül 2022, Pazar 18:32:35 tarihnde eklendi. 116 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Putin’den Çifte Vatandaşlık Onayı!

VLADİMİR PUTİN, RUSYA FEDERASYONU VE ABHAZYA CUMHURİYETİ ARASINDA ÇİFTE VATANDAŞLIK YASASININ İMZALANMASI İÇİN ONAY VERDİ!
Putin’den Çifte Vatandaşlık Onayı!

11/09/2022. Suhum. 09 Eylül 2022. Apsnypress. Çeviri: Fatih Atan. (Atanba - Тванба). TASS Haber Ajansı’nın bildirdiğine göre, Cuma günü Rusya Federasyonu Resmi İnternet Sitesin’den verilen bilgiye göre, Rusya Federasyonu devlet başkanı Vladimir Putin, Rusya’nın, Abhazya ile çifte vatandaşlık sorunlarının çözümü konusunda bir anlaşmanın imzalanması için gerekli onayı verdi.

 

Vladimir Putin tarafından onaylanan belgede, “Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanlığı'nın, ilgili federal yürütme makamları ile Rusya Federasyonu ile Abhazya Cumhuriyeti arasında çifte vatandaşlık sorunların çözümünü sağlayacak bir anlaşmanın imzalanmasına ilişkin çalışmaların bitirilmesi için onay verdi” deniyor.

 

Rusya Federasyonu devlet başkanı, bir ön anlaşma taslağını onayladı ve Dışişleri Bakanlığı'nın bu anlaşmada temel nitelikte olmayan değişiklikler yapmasına izin verdi. Belgede, “Rusya Dışişleri Bakanlığı, Abhaz tarafıyla bir anlaşmaya vardıktan sonra, Rusya Federasyonu adına verilen bu onayla, öngörülen bir anlaşma imzalanır” bilgisine yer veriliyor.

 

Kaynak: https://apsnypress.info/ru/novosti/item/1177-putin-poruchil-podpisat-soglashenie-s-abkhaziej-naschet-dvojnogo-grazhdanstva

 

www.abhazyam.com

 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.