RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 25 Ağustos 2022, Perşembe 14:10:25 tarihnde eklendi. 160 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Suriye Dışişleri Bakanı Abhazya’da!

SURİYE ARAP CUMHURİYETİ DIŞİŞLERİ BAKANI VE YURTDIŞI VATANDAŞLIK İLİŞKİLERİ BAKANI FAYSAL MİKDAD, ABHAZYA CUMHURİYETİ’NE RESMİ BİR ZİYARETTE BULUNDU!
 Suriye Dışişleri Bakanı Abhazya’da!

25/08/2022. Suhum. 25 Ağustos 2022. Apsnypress. Çeviri: Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Suriye Arap Cumhuriyeti Dışişleri ve Yurtdışı Vatandaşlık İlişkileri Bakanı Faysal Mikdad, 24 Ağustos Çarşamba günü Abhazya Cumhuriyeti’ne resmi bir çalışma ziyaretinde bulundu.

 

Suriye Arap Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Faysal Mikdad, öncelikle Abhazya Cumhuriyeti dışişleri bakanı İnal Ardzınba ile birlikte, Abhazya Cumhuriyeti 1. Devlet Başkanı Vladislav Ardzınba’nın mezar anıtına ve 1992 – 1993 Abhazya Kurtuluş Savaşı Zafer anıtı ve şehit mezarlarına çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundu.

 

Faysal Mikdad, ayrıca, Suriye Arap Cumhuriyeti'nde yaşayan Abhaz Diasporası’nın önemli insanlarından ve (2011 yılında Suriye’ye karşı başlatılan emperyalist saldırıya karşı başarılı bir biçimde ülkesini koruyarak şehit olan – Abhazyam.com) Suriye Ordusu’nun değerli komutanlarından Tümgeneral Valid Abaza (Marşan) anısına dikilen anıta çiçek bıraktı.

 

25 Ağustos Perşembe günü, Suriye Arap Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Faysal Mikdad başkanlığındaki heyet ve Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı İnal Ardzınba ile birlikte yapılan toplantıda, iki ülke arasındaki ilişkiler, uluslararası alanda ve Ortadoğu bölgesinde birlikte çalışma koşulları görüşüldü. İki ülke arasında karşılıklı yapılacak olan, siyasi, ticari ve kültürel ilişkilerin geliştirilmesi anlaşmaları imzalandı.

 

Kaynak: https://apsnypress.info/ru/

 

www.abhazyam.com

 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.