RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 04 Ağustos 2022, Perşembe 19:51:32 tarihnde eklendi. 234 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bjaniya’dan Pitsunda Israrı!

ASLAN BJANİYA “PİTSUNDA DEEVLET KONUKEVİ ANLAŞMASI ÇEŞİTLİ NEDENLERLE ONAYLANMAZSA, BUNUN ELBETTE Kİ OLUMSUZ BİR ARKA PLANI OLACAKTIR!”
Bjaniya’dan Pitsunda Israrı!

04/08/2022. Suhum. 04 Ağustos 2022. Apsnypress. Çeviri: Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aslan Bjaniya, bugün Suhum’da basın mensupları ile görüştü. Aslan Bjaniya, gazetecilerin çeşitli sorularına yanıt verdi. Aslan Bjaniya bu sorular arasında bulunan Pitsunda Devlet Konuk evi hakkındaki soruları da yanıtladı. 

 

Gazeteciler, Suhum halkı, Pitsunda devlet konukevinin Rusya Federasyonu'nun mülkiyetine devredilmesi sorununun gerçek anlamda Rusya Federasyonu devlet başkanı Vladimir Putin tarafından gündeme getirilip getirilmediği konusu hakkında bilgi sahibi olmak istiyorlar? Sorusuna yanıt verdi.

 

Aslan Bjaniya “Vladimir Vladimirovich oraya üç kez geldi. Burasının Rusya devlet yönetimi için en sevilen yer haline gelmesi için temasların daha da sürmesi bizim için önemlidir. Bunun önemli olduğunu düşünüyorum. Devlet konukevi anlaşması çeşitli nedenlerle onaylanmazsa, bu elbette olumsuz bir arka plan oluşturacaktır. Öyle oldu ki, Bizler, Rus tarafına göre daha fazla talepte bulunuyoruz ve onların desteğiyle çözdüğümüz daha çok sorunumuz bulunuyor. Anlaşmaya göre, tüm inşaat işlerinin Abhaz tarafı ile koordine edileceği belirtiliyor” dedi.

 

Çevre sorunu oluşturacağı konusu gündeme getirildi, Bjania'ya göre kimsenin çevreyi bozmadığını belirtti.

 

Aslan Bjaniya “Bu bölgede iki hafta geçirdim. Orada, her ağaç numaralandırılmış, her ağaç üzerinde metal bir etiket bulunuyor. Tüm bitkiler özel bir kitap içerisinde yer almaktadır. Bunlar izleniyor. Devlet konukevi arazisi içerisinde bulunan Pitsunda çam ormanının durumu, diğer ormanlardan çok daha iyi görünüyor”dedi.

 

Kaynak: https://www.apsnypress.info/ru/novosti/item/784-aslan-bzhaniya-voennaya-bezopasnost-abkhazii-garantirovana-vooruzhennymi-silami-ra-i-rf

 

www.abhazyam.com


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.