RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 27 Temmuz 2022, Çarşamba 19:46:51 tarihnde eklendi. 129 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bjaniya – Medvedev Görüşmesi!

ABHAZYA CUMHURİYETİ DEVLET BAŞKANI ASLAN BJANİYA VE RUSYA FEDERASYONU GÜVENLİK KONSEYİ BAŞKAN YARDIMCISI DİMİTRY MEDVEDEV MOSKOVA’DA GÖRÜŞTÜ!
Bjaniya – Medvedev Görüşmesi!

27/07/2022. Suhum. 27 Temmuz 2022. Apsnypress. Çeviri: Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı Basın Servisi tarafından yapılan açıklamaya göre, devlet başkanı Aslan Bjaniya ve Rusya Federasyonu Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dmitry Medvedev, Moskova yakınlarında bulunan Gorki – 9 Nolu devlet konutunda bir araya geldiler.

 

Basın Servisi, Bjaniya ve Medvedev'in iki ülke arasında çeşitli alanlarda ikili işbirliği konularını ayrıntılı olarak ele aldıklarını bildirdi.

 

Dmitry Medvedev konuşmasında, Abhazya Cumhuriyetinin gelişmeyi sürdürdüğünü, uluslararası konumunun güçlendiğini vurguladı. Ona göre, Rusya müttefik yükümlülüklerini tam olarak yerine getiriyor, Abhazya'nın sosyo-ekonomik kalkınmasına gerekli yardımı yapıyor, güvenliğini sağlıyor.

 

Taraflar aralarında yaptıkları göeüşmede, Rus ve Abhaz doktorların iyi koordine edilmiş çalışmaları sayesinde Abhazya'daki sıhhi ve epidemiyolojik durumun istikrara kavuştuğunu kaydettiler.

 

Uluslararası gündeme ilişkin görüş alışverişi kapsamında Aslan Bjaniya ve Dmitry Medvedev, Rusya'nın Ukrayna'da gerçekleştirmiş olduğu özel askeri operasyonuna özel ilgi gösterdiler.

 

Rusya Federasyonu Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dimitry Medvedev, Sohum'un Donetsk ve Lugansk Halk Cumhuriyetlerinin bağımsızlıklarını tanıma ve onlarla diplomatik ilişkiler kurma yönünde almış olduğu hızlı karar için minnettarlığını dile getirdi.

 

Kaynak: https://www.apsnypress.info/ru/item/723-aslan-bzhaniya-i-dmitrij-medvedev-obsudili-voprosy-dvustoronnego-vzaimodejstiya-v-razlichnykh-sferakh

 

www.abhazyam.com


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.