RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 24 Haziran 2022, Cuma 20:30:36 tarihnde eklendi. 230 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya – Belarus İlişkilerinde Gelişme Var!

ABHAZYA CUMHURİYETİ DEVLET BAŞKANI ASLAN BJANİYA, BELARUS DEVLET BAŞKANI ALEKSANDR LUKASHENKO’NUN ÖZEL TEMSİLCİSİ VİKTOR SHEİMAN İLE GÖRÜŞTÜ
Abhazya – Belarus İlişkilerinde Gelişme Var!

24/06/2022. Suhum. 24 Haziran 2022. Apsnypress. Çeviri: Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanlığı Basın Servisi’nden verilen bilgiye göre, devlet başkanı Aslan Bjaniya, Abhazya Cumhuriyeti’ni ziyaret eden Belarus Cumhuriyeti devlet başkanı özel temsilcisi Viktor Sheiman ile görüştü.

 

Taraflar arasında yapılan görüşmede, ülkelerin karşılıklı çıkar ilişkilerini, Avrasya organizasyonuna entegrasyonunun güncel yönlerini, yatırım ve ekonomik işbirliği beklentileri konu edildi. Toplantıya Abhazya Dışişleri Bakanı İnal Ardzınba katıldı.

Viktor Sheiman, Aslan Bjaniya'ya Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukashenko tarafından gönderilen değerli bir hediye verdi.

 

Abhazya Cumhuriyeti devlet başkanı Aslan Bjaniya’da, Belarus Cumhuriyeti devlet başkanı Aleksandr Lukashenko’ya iletilmesi amacıyla değerli bir hediyeyi Belarus Devlet Başkanı’nın özel temsilcisi Viktor Sheiman’a verdi.

 

(Not: Bilindiği üzere, Abhazya – Belarus ilişkilerini, 2008 yılından bu yana Abhazyam.com tarafından sürekli olarak gündeme getirmiş ve 2009’da Belarus’un Abhazya Cumhuriyeti’ni tanıması konusunda aşağıdaki kampanyayı yürütmüştük. Bugünde Belarus, NATO ve AB’nin ambargosu altında bulunuyor. Ve bir kez daha hatırlatalım dedik!

 

“Sevgili abhazyam.com üye ve izleyicileri, görüldüğü üzere Belarus Parlamentosu, Kasım 2009 sonunda Abhazya ve Güney Osetya’nın bağımsızlıklarının kabulü konusunda toplantı yapacak. Biz bir kez daha sizleri aşağıda ki mesajı Belarus Parlamentosuna göndermeniz konusunda eyleme davet ediyoruz.

 

Haydı Eyleme!

 

Парламенту Республики Беларусь! Уважаемый председатель парламента,уважаемые депутаты! Вы являетесь парламентом независимого,суверенного государства. 2009 году обсудите заявлениe о признании независимости Абхазии и Южной Осетии. Мы, Кавказско-Абхазская диаспора,надеемся,что принятое Вами решение будет свободным волеизъвлением, а не результатом давления ЕС.

 

С уважением, Кавказско-Абхазская диаспора.

 

Gönderilecek olan e-posta adresi Belarus “Meclis Temsilciliği admin@house.gov.by

 

ya da Belarus Büyükelçilik ve konsoloslukları e-posta adresleri olabilir.

Örnek: Belarus Ankara Büyükelçiliği: turkey@belembassy.orgBknz: http://www.abhazyam.com/haber/1026/belarusa-dilekceler.html )

 

Kaynak: https://apsnypress.info/ru/item/388-aslan-bzhaniya-vstretilsya-so-spetsialnym-predstavitelem-prezidenta-respubliki-belaru

 

www.abhazyam.com


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.