RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 27 Mayıs 2022, Cuma 12:34:11 tarihnde eklendi. 126 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya - Suriye İlişkileri!

SURİYE ARAP CUMHURİYETİ BAŞBAKANI HUSSSEİN ARNUS, ABHAZYA CUMHURYETİ RUSYA TİCARET TEMSİLCİSİ BAŞKANI OLEG BARTSIZ İLE GÖRÜŞTÜ
Abhazya - Suriye İlişkileri!
27/05/2022. Suhum. 26 Mayıs 2022. Apsnypress. Çeviri: Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Suriye Arap Cumhuriyeti Başbakanı Hüsein Arnus, Abhazya Cumhuriyeti Rusya Federasyonu Ticaret Temsilciliği Başkanı Oleg Bartsits'i kabul etti. Taraflar arasındaki görüşmeye Abhazya Cumhuriyeti2nin Suriye Büyükelçisi Bagrat Khutaba da katıldı.
 
Hussein Arnus ve Oleg Bartsits arasında yapılan görüşme sırasomda, ekonomi, ticaret, yatırım, bankacılık, hükümetler arası ilişkilerin geliştirilmesi alanlarında Abhazya-Suriye işbirliğinin çok çeşitli konularını gündeme geldi. Taraflar, Abhazya Cumhuriyeti Hükümeti, Rusya Federasyonu'ndaki RA Ticaret Temsilciliği ve Suriye Arap Cumhuriyeti'ndeki RA Büyükelçiliği'nin yardımıyla uygulanabilecek bir dizi özel ortak eylemin ana hatlarının oluştutlması konularını masaya yatırdıar.
 
Oleg Bartsits, "Suryta Arao Cumhuriyeti Başbakanı ile bugünkü görüşmenin Abhazya Cumhuriyeti ile Suriye Arap Cumhuriyeti arasındaki ortaklık ilişkilerinin geliştirilmesine ek bir ivme kazandıracağına inanıyorum" açıklamasında bulundu. 
 
Kaynak: https://apsnypress.info/ru/item/7981-premer-ministr-sirii-khusejn-argus-prinyal-rukovoditelya-torgpredstavitelstva-abkhazii-v-rossii-olega-bartsits
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.