RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 19 Mayıs 2022, Perşembe 11:14:51 tarihnde eklendi. 155 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazyam.com Kutlamaları!

SAKARYA ABHAZ KÜLTÜR DERNEĞİ VE ABHAZ DİASPORASI İNSANLARINDAN, ABHAZYAM.COM 15. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI VAR!
Abhazyam.com Kutlamaları!
19/05/2022. İstanbul. 19 Mayıs 2022.. Abhazyam.com. Fatih Atan. (A’tanba - Тванба). Abhazyam.com İnternet Haber Sitesi'nin 15. Kuruluş yıldönümü nedeniyle, Abhaz Diasporsından kutlama mesajları gönderiliyor. Abhazyam.com olarak kutlama mesajı gönderen  dernek, kuruluş ve Diaspora insanlarına teşeekkürlerimizi sunuarız. 
 
Aşağıda Sakarya Abhaz Kültür Derneği ve Diasporas insanları tarafından gönderilen kutlama mesajları bulunuyor. 
 
Sakarya Abhaz Kültür Derneği Kutlama Mesajı: 

Abhazya Cumhuriyeti'nin dünya ülkeleri tarafından tanınması için desteğini eksiksiz sürdüren, Abhaz Diasporası ve Abhazya ile gerçek ve güvenilir haberlere imza atan, ilkeli yayncılık yapan Genel Yayın Sorumlusu Fatih Atan, Atanba'nın nezdinde Abhazyam.com'un 15.Yıldönümünü kutlarız. 
 
Abhaz Diasporası insanlarından gelen kutlama mesajları: 
 
Kafkas - Abhazya Dayanışma Komitesi Başkanı Sn. Erdeşan Kobaş (Bganba) kutlaması : Yayın hayatınızda, nice başarılı yıllar diliyorum. Selam ve sevgiler. 
 
Abhaz Dernekleri Federasyonu (Abhaz - Fed) eski başkanı Atanur Aksoy (Akusba) kutlaması:: Halkımızın en büyük eksikliklerinden biri olan haber alma ve bilgi edinme ihtiyacı için yıllardır verdiğiniz çaba, muhakak ki tarih kayıtlarına geçecek büyük bir özveridir, maddi manevi bir çok problemi göğüsleyerek bu sorumluluğu yerine getirdiğiniz için size teşekkür eder, nice onbeş yıllar daha hizmetlerinizin karşılığını da alarak sürdürmenizi dilerim. 
 
Bülent Ertaş (Yaşba) kutlaması: Değerli Fatih Atan, 15 yıldır, Abhazya ile ilgili olarak Gürcistan ve dostlarının (!) dünya ve Türk kamuoyu nezdinde yaptıkları ve tümü emperyal ppropaganda ve yalana dayalı enformasyonu açığa düşüren haberlerin için şahsım adına teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. 

Antalya Abhaz Kültür Derreği Kurucu Üyesi Servet Tarcan (Tarba) kutlması: Nice 15 yıllara, kutluyorum.  
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.