RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 14 Mayıs 2022, Cumartesi 14:55:45 tarihnde eklendi. 259 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhaz – Fed, Ali Babacan Ziyareti!

ABHAZ DERNEKLERİ FEDERASYONU (ABHAZ-FED) BAŞKANI MURAT GÜMÜŞ VE YÖNETİM KURULU, DEMOKRASİ VE ATILIM PARTİSİ (DEVA) BAŞKANI ALİ BABACAN’I ZİYARET ETTİ!
Abhaz – Fed, Ali Babacan Ziyareti!

14/05/2022.İstanbul. 11 Mayıs 2022. Abhazyam.com. Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Abhaz Dernekleri Federasyonu Başkanı Murat Gmüş (Maharia) ve Yönetim Kurulu üyeleri, 11 Mayıs 2022 tarihinde Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan’ı makamında ziyaret ettiler.

 

Aşağıda, Abhaz Dernekleri Federasyonu ziyaret açıklaması bulunuyor:

 

“Abhaz Dernekleri Federasyonu Başkanı Murat Gmüş ve Yönetim Kurulu üyelerince, 11 Mayıs 2022 tarihinde DEVA Genel Başkanı Ali Babacan makamında ziyaret edildi.

 

Ziyarette; Türkiye'de yaşayan Abhazlar olarak beklentilerimiz ifade edilmiş ve bu çerçevede özelikle; Türkiye-Abhazya arasında güçlü bir bağ kurulmasına olan ihtiyaç vurgulanmış, Abhazya'nın Türkiye tarafından da tanınması için destek beklentilerimiz dile getirilmiştir.

 

Ayrıca, Abhazya ile iletişim-ulaşım hatlarının tesisi ve kolaylaştırılması noktasında yürütülen çabalara destek sunulması da gündeme getirilmiştir.

 

Söz konusu görüşmede; Türkiye' diasporası Abhazların, Türkiye Cumhuriyeti'nin asli kurucu unsurları oldukları ve bundan da gurur duydukları bir kez daha vurgulanmıştır.

 

Sn. Babacan başta olmak üzere misafirperverliklerinden dolayı kendilerine de ayrıca teşekkürlerimizi sunarız.”

 

www.abhazyam.com


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.