RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 06 Mayıs 2022, Cuma 09:28:24 tarihnde eklendi. 74 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Moskova” Kruvazörü Tartışması Sürüyor!

PENTAGON SÖZCÜSÜ JOHN KIRBY “MOSKOVA KRUVAZÖRÜNÜN KOORDİNATLARININ UKRAYNALILARA ABD TARAFINDAN VERİLDİĞİ İDDİALARI DOĞRU DEĞİL!”
“Moskova” Kruvazörü Tartışması Sürüyor!

06/05/2022. New York. 06/ Mayıs/ 2022. TASS. Çeviri: Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Pentagon yönetimi sözcüsü John Kirby, ABD'nin Ukraynalılara Moskova kruvazörünün batmadan önce koordinatları hakkında bilgi verdiği iddialarını doğrulamadı.

Kirby, The New York Times gazetesi tarafından belirtilen sözlerinde, “Ukraynalılar, Rus savaş gemilerini izlemek ve hedef almak için kendi istihbarat yeteneklerine sahipler, bu durumda olan da budur” dedi.

 

Perşembe günü, Amerikan medyasında, ABD'nin Moskova kruvazörünün koordinatlarını Kiev'e ilettiği iddia edilmişti. Çeşitli medya kuruluşları, adı belirtilmeyen çeşitli devlet yöneticisi ve Pentagon yetkililerine atıfta bulunarak yaşanan olayın kendi yaklaşımlarını verdi. Bazıları Amerikan tarafının geminin konumunun koordinatlarını Ukraynalı yetkililere ilettiğini iddia ettiler, bu iddialara göre Amerikalı yetkililer Ukraynalılar tarafından verilerin alındığını doğruladı.

 

Kaynak: https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/14560293

 

www.abhazyam.com


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.