RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 05 Mayıs 2022, Perşembe 17:43:59 tarihnde eklendi. 78 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Üç Ukrayna Uçağı Düşürüldü!

İGOR KONASHENKOV “RUS HAVA SAVUNMA SİSTEMLERİ, UKRAYNA HAVA KUVVETLERİNE AİT BİR ADET Su-24, BİR ADET Su-25 VE BİR ADET Su-27 SAVAŞ UÇAĞINI DÜŞÜRDÜ!”
Üç Ukrayna Uçağı Düşürüldü!

05/05/2022. Suhum. 05/ Mayıs/ 2022. Apsnypress. Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Rusya Federasyonu Savunma Bakanlığı'nın resmi temsilcisi Tümgeneral Igor Konaşenkov tarafından Perşembe günü yapılan basın açıklamasında “Rus hava savunma sistemleri, Ukrayna Hava Kuvvetleri'ne ait üç uçağı havada düşürdü: Kherson bölgesine ait Snake Island bölgesinde bir adet Su-24, Ingulets köyü bölgesinde bir adet Su-27 ve Dnipropetrovsk bölgesi Koshevoye köyü bölgesinde bir Su-25 düşürüldü” bilgisini verdi.

 

İgor Konashenkov, “gece boyunca Kharkov bölgesinin Verbovka, Velyka Kamyshevakha, Brazhkovka, Vesele, Peremoga bölgeleri ve Kherson bölgesinin Barvinok yerleşim bölgelerinde DHC'nin Avdiivka, Dolya ve Kamenka yerleşimleri ve LHC’nin Severodonetsk yakınlarındaki yerleşimlerin çevresinde Ukrayna silahlı kuvvetlerine ait 14 adet İHA imha edildi. ​​Bunların arasında bulunan bir adet Bayraktar TB2 Yılan Adası bölgesinde vuruldu. Rus Silahlı Kuvvetleri Tarasovka ve Vasilievka yerleşimlerinin yakınında iki adet Smerch çoklu roketatarı ele geçirildi” dedi.

 

Kaynak: https://tass.ru/armiya-i-opk/14551503

 

www.abhazyam.com


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.