RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 03 Mayıs 2022, Salı 13:05:45 tarihnde eklendi. 475 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bayraktar-TB2 hangarları imha edildi!

İGOR KONASHENKOV “RUS SİLAHLI KUVVETLERİ, ODESSA’DAKİ ABD VE AVRUPADAN GELEN FÜZELER, ASKERİ MÜHİMMAT VE BAYRAKTAR-TB2 İİHA’LARININ BULUNDUĞU HANGARLARI İMHA ETTİ!
Bayraktar-TB2 hangarları imha edildi!

02/05/2022. Moskova. 02 Mayıs 2022. TASS. 02 Mayıs 2022. Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Rusya Savunma Bakanlığı'nın resmi temsilcisi Tümgeneral Igor Konaşenkov tarafından Salı günü yapılan basın açıklamasında, “Rusya Federasyonu Silahlı Kuvvetleri tarafından Ukrayna'ya karşı düzenlenen özel harekâtta, deniz kuvvetleri tarafından fırlatılan yüksek hassasiyetli Onyx füzeleri Odessa bölgesinde bulunan bir askeri havaalanında yabancı silahların teslim edildiği bir lojistik merkezi vuruldu. İmha edilen silahların arasında, Bayraktar TB2 İHA hangarları ile ABD ve Avrupa ülkelerinden alınan füze silahları ve mühimmatların teslim edildiği bir lojistik merkezi bulunuyordu” dedi.

 

İgor Konashenkov “Ayrıca, Rus Hava Kuvvetlerine ve savunma birimleri ait uçaklar, gece boyunca yüksek hassasiyetli havadan fırlatılan füzelerle altı Ukrayna askeri tesisini imha etti. Gece boyunca sürdürülen operasyon sırasında, Rus Hava kuvvetleri ve füze saldırı birimleri tarafından bir komuta merkezi, Slatino köyü yakınlarında bulunan bir mühimmat deposu ve dört adet askeri güç bulundurma üssü ve mühimmat deposu imha edildi” dedi.  

 

Kaynak: https://tass.ru/armiya-i-opk/14538093

 

www.abhazyam.com


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.