RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 29 Nisan 2022, Cuma 17:59:33 tarihnde eklendi. 108 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İnal Ardzınba – Maria Zakharova Görüşmesi!

ABHAZYA CUMHURİYETİ DIŞİŞLERİ BAKANI İNAL ARDZINBA VE RUSYA FEDERASYONU DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI SÖZCÜSÜ MARİA ZAKHAROVA DIŞ POLİTİKA KONULARINI GÖRÜŞTÜ!
İnal Ardzınba – Maria Zakharova Görüşmesi!

29/04/2022. Suhum. 29 Nisan 2022. Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı.. Çeviri: Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Abhazya Cumhuryeti Dışişleri Bakanı İnal Ardzınba, 29 Nisan Cuma günü Abhazya Dışişleri Bakanlığı Medya Merkezi’nde, Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Basın Servisi ve Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanlığı Enformasyon ve Basın Dairesi'nin birlikte düzenlemiş oldukları çevrimiçi danışma toplantılarına ev sahipliği yaptı.

 

Abhaz tarafından ana konuşmacılar Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı İnal Ardzınba, Rusya tarafından ise Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanlığı Enformasyon ve Basın Dairesi Müdürü Maria Zakharova idi.

 

Video konferans çerçevesinde yapılan görüşmeler, Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Basın Servisi ile Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanlığı Enformasyon ve Basın Dairesi arasındaki işbirliğinin geliştirilmesi konuları ele alındı.

 

Görüşmelerrde, çağdaş koşullar içerisindemedya alanında oluşan bilgileri, çeşitli teknolojilerle teşvik etmek için özellikle uygulanan karşı sıkı yaptırımlar politikası karşısında Batı, Ukrayna, Gürcistan'dan gelen güvenilmez yanlış bilgi değerlendirme biçimlerine yanıt vermek ve bunlara karşı koymak amacıyla oluşturulacak olan bilgilendirme biçimlerine büyük önem verildi.

 

Görüşmeler sırasında İnal Ardzınba, Abhazya Dışişleri Bakanlığı Medya Merkezi'nin çalışmaları ve ülkenin Dışişleri Bakanlığı'nın izlemiş olduğu enformasyon politikası hakkında konuştu.

 

Maria Zakharova ide, Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanlığı'nın bilgi yönünde çalışmanın özellikleri, bilgileri tanıtım amacıyla sosyal ağların kullanımı hakkında konuştu ve sahte bilgilendirme biçimleri ile mücadele konusundaki deneyimlerini paylaştı.

 

Etkinliğin sonunda, Maria Zakharova'nın gazetecilerin sorularını yanıtladığı bir basın toplantısı düzenlendi.

 

Kaynak: http://mfaapsny.org/ru/allnews/news/othernews/inal-ardzinba-i-mariya-zakharova-proveli-konsultatsii-po-voprosam-informatsionnogo-obespecheniya-vne/

 

www.abhazyam.com


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.