RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 11 Nisan 2022, Pazartesi 14:33:44 tarihnde eklendi. 486 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya Dışişlerinden Tepki Var!

ABHAZYA CUMHURİYETİ DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI “ABHAZYA CUMHURİYETİ' DEVLETİNİN BAĞIMSIZLIĞI, ULUSLARARASI HUKUKİ KİŞİLİĞİ TARTIŞILAMAZ VE TARTIŞMA KONUSU OLAMAZ"
Abhazya Dışişlerinden Tepki Var!

11/04/2022. Suhum. 11 nİSAN 2022. Apsnypress. Çeviri: Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı, son günlerde bazı uluslararası yayın organları ve uzmanlar arasında tartışmaya açıklan Abhazya Cumhuriyeti’nin bağımsızlığı konusu hakkında ki görüşlere tepki gösterdi.

 

Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı açıklaması:

 

“Abhazya Cumhuriyeti'nin devlet egemenliği, bağımsızlığı, uluslararası tüzel kişiliği tartışılmaz ve tartışılamaz. Bu tür yayınlar, Abhaz-Rus devletlerarası ilişkilerine olumsuz bir arka plan oluşturmak gibi tavizsiz bir hedef peşinde koşuyor.”

 

“Abhazya Cumhuriyeti'nin egemenliğini ve bağımsızlığını sorgulayan çeşitli siyaset bilimcilerin açıklamalarını dikkate aldık.

 

Abhazya Cumhuriyeti'nin devlet egemenliği, bağımsızlığı, uluslararası tüzel kişiliği tartışılamaz ve tartışma konusu olamaz. Bu tür yayınlar, Abhazya-Rusya devletlerarası ilişkileri için olumsuz bir arka plan yaratılması gibi tavizsiz bir hedef peşinde koşmaktadırlar.

 

Tüm ilgili kişilerin dikkatine sunuyoruz - Abhazya Cumhuriyeti ile Rusya Federasyonu arasındaki ilişkiler, insani kardeşlik bağlarının sağlam bir temeline dayanan stratejik bir ittifak niteliğindedir ve revizyona tabi tutulamaz.

 

Ülkemizde olumsuz bir bilgi birikimi oluşturmaya yönelik girişimlerin devam etmesi durumunda, Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı'nın bu tür önyargılı siyaset bilimcilerine karşı istenmeyen kişi ilan mekanizmasını kullanma hakkını saklı tuttuğunu hatırlatırız.

 

Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı: https://t.me/mfaapsnyinfo/147

 

Kaynak: https://apsnypress.info/ru/

 

www.abhazyam.com


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.