RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 12 Mart 2022, Cumartesi 13:36:40 tarihnde eklendi. 201 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya’da Parlamento Seçimi!

ABHAZYA CUMHURİYETİ’NDE 12 MART CUMARTESİ GÜNÜ PARLAMENTO SEÇİMİ GERÇEKLEŞİYOR!
Abhazya’da Parlamento Seçimi!

12/03/2022. Suhum. 12 Mart. 2022. Apsnypress. Çeviri: Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti’nde bugün parlamento üyeliği için seçim yapılıyor. 35 kişilik milletvekilliği için 123 aday bulunuyor.

 

 Suhum. 12 Mart 2022. Apsnypress. Abhazya Parlamentosu milletvekili seçimleri, tek üyeli 35 seçim bölgesinde yapılıyor. Abhazya Cumhuriyeti Merkez Seçim Komisyonu (MSK) başkanı Dimitry Marşan basın merkezinde saat 08:30'da yapmış olduğu açıklamada sabah saat 08 itibarı ile ülke genelinde 152 sandık açıldığını söyledi.

 

Dimitry Marşan “Vatandaşlarımızın adaylarını seçmek için her türlü koşul hazır duruma getirildi. Lütfen coronavirüs nedeniyle hijyen koşullarına ve sosyal mesafeye uyalım” dedi.

 

Abhazya Cumhuriyeti Parlameto seçimlerine Rusya Federasyonu, güney Osetya Cumhuriyeti, Pridestroviya (Dinyester) Moldova Cumhuriyeti ve Lugansk Halk Cumhuriyeti2nden uluslararası seçim gözlemxileri denetlemek amacıyla görev yapıyorlar.

 

Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aslan Bjaniya, Halk Meclisi – Abhazya Cumhuriyeti Parlamento seçimlerinde oy kullanmak amacıyla gitmiş olduğu doğum yeri olan Tamysh köyünde, vatandaşlık görevini yerine getirdi.

 

Aslan Bjaniya “Umarım, her şey yolunda gider çünkü bugün seçeceğimiz insanlar ve onların yapacakları çalışmalar çok zor olacak. Önemli devlet sorunlarının çözümüne karar verecekler. Bu nedenden dolayıdır ki en doğru seçimleri yapacağımızı umuyorum.

 

Abhazya'nın müttefiki ve stratejik ortağı olan Rusya, zor günler yaşamaktadır. Bu ekonomiyi zorlamadan bırakmaz, enflasyon çoktan başladı. Fiyatların nasıl arttığını görüyorsunuz. Covid ile yaşam daha da zor durumda. Bütün bo zor konular parlamentoda ele alınmalıdır” dedi.

 

Kaynak: https://apsnypress.info/ru/

 

www.abhazyam.com


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.