RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 10 Mart 2022, Perşembe 09:22:52 tarihnde eklendi. 81 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya – Donetsk İlişkileri!

ABHAZYA CUMHURİYETİ VE DONETSK HALK CUMHURİYETİ ARASINDA DİPLOMATİK İLİŞKİLER KURULDU!
Abhazya – Donetsk İlişkileri!

10/03/2022. Suhum. 09 Mart. 2022. Apsnypress. Çeviri: Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı'nın internet sitesinde belirtildiğine göre, 9 Mart'ta Abhazya Cumhuriyeti ve Donetsk Halk Cumhuriyeti arasında karşılıklı olarak hazırlanan belgeler aracılığı ile diplomatik ilişkiler kurdu.

 

Bugün için, Abhazya Cumhuriyeti ile Donetsk Halk Cumhuriyeti arasındaki yasal çerçevenin daha da etkinleştirilmesinin temelini oluşturacak, dostluk ve işbirliğine ilişkin bir devletlerarası anlaşma taslağı hazırlanıyor.

 

Abhazya Cumhuriyeti ve Donetsk Halk Cumhuriyeti, Rusya Federasyonu'nun Ukrayna'yı silahsızlandırma ve nazilerden arındırılmasına yönelik olarak düzenlemiş olduğu askeri operasyonu desteklemektedir.

 

Abhazya Cumhuriyeti ve Donetsk Halk Cumhuriyeti, iki halk arasındaki dostluk ve işbirliğini güçlendirme ilişkilerini desteklemekte, barışçıl ve eşit ilişkilerin inşasının gerçekleştirilmesi için çaba sarf etmekte ve iki ülke halklarının çıkarları doğrultusunda etkileşimi geliştirme niyeti tarafından hareket etmektedirler. Bağımsızlık, egemenlik ve toprak bütünlüğüne karşılıklı saygıya ve özellikle Birleşmiş Milletler Şartı olmak üzere uluslararası hukukun diğer genel kabul görmüş ilke ve normlarına bağlı olan devletler olarak ilişki kurmaktadırlar.

 

Kaynak: https://apsnypress.info/ru/item/6983-abkhaziya-i-dnr-ustanovili-diplomaticheskie-otnosheniya

 

www.abhazyam.com


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.