RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 17 Mayıs 2011, Salı 09:47:11 tarihnde eklendi. 649 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Robert Cramer'den açıklama

ROBERT 'BUD' CRAMER "ABD; RUSYA'NIN ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA'DA ÜS AÇMA GİRİŞİMİNDEN RAHATSIZ" DEDİ
Robert Cramer'den açıklama 10/02/2009. ABD Yönetimi Basın Sözcüsü Robert E. 'BUD' CRAMER, 09 Şubat tarihinde yapmış olduğu günlük basın toplantısında, uluslararası dış politika değerlendirmesinde "ABD Başkan Yardımcısı Joe BIDEN, Münih'te yapılan güvenlik toplantısında Rusya ile olan ilişkilerin bizler için çok önemli olduğunu belirttiğini düşünüyorum" dedi.

Robert E. 'BUD' CRAMER "Rusya ve ABD arasında çok önemli bazı problem ve zorluklar var, ancak geriye bakmadan ileriye yürümek gerekir. Devlet Başkan Yardımcısı BIDEN; 'ülkeler arasında ilişkilerin sürdürülmesi gerektiğini belirtti. bizim, herkese dostça karşılıklı olarak görüşme çağrımız bulunuyor.' biçiminde konuştuğunu düşünüyorum" dedi.

Robert E. 'BUD' CRAMER "ABD görüşmelerde Rusya'ya Abhazya ve Güney Osetya topraklarında kurmak istedikleri askeri üsler ile ilgili olarak kendi görüşlerini belirtti. Bizler, Rusya'nın ateşkes anlaşmasına uyması ve askeri üs konusunda ki sözleşmelere uyması gerektiğini anlaşılır bir biçimde belirttik. Ancak, ilişkilerimiz herşeye rağmen karmaşık durumda bulunuyor, bu sorunlar bizim için oldukça önemlidir. Ululslararası topluluk içerisinde bir çok sorun bulunuyor, ABD ve Rusya'nın önderliğinde bu tür sorunlar çözülüyor, ve bizler sabırsızlıkla Rusya ile işbiriliği içerisinde sorunların çözüleceği çağrısını yapıyor ve yanıtını bekliyoruz" açıklamasında bulundu.

Kaynak: www.regnum.ru


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.