RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 18 Şubat 2022, Cuma 13:20:54 tarihnde eklendi. 109 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İnal Ardzınba’nın Moskova Temasları!

ABHAZYA CUMHURİYETİ DIŞİŞLERİ BAKANI İNAL ARDZINBA, MOSKOVA ZİYARETİNDE RUSYA DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI BASIN VE BİLGİLENDİME BÖLÜM BAŞKANI MARİA ZAKHAROVA İLE GÖRÜŞTİ!
İnal Ardzınba’nın Moskova Temasları!

18/02/2022. Suhum. 16. Şubat. 2022. Apsnypress. Çeviri: Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Basın Servisi tarafından verilen bilgiye göre, Moskova’da bulunan Abhazya Dışişleri Bakanı İnal Ardzınba ile Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanlığı Bilgilendirme ve Basın Büro Başkanı Maria Zakharova arasında bir görüşme yapıldı. .

 

Taraflar arasında yapılan toplantı sırasında, Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanlığı Bilgilendirme ve Basın Bütossu ile Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı’nın ilgili dairesi arasındaki işbirliğini artırma yöntemleri Abhazya Dışişleri Bakanlığı'nın yeni çok işlevli Medya Merkezi'nin çalışmalarının geliştirilmesi konuları ele alındı.

 

Taraflar, Rus tarafının da desteği ile Abhazya Cumhuriyeti'nin uluslararası bilgilendirme politikasını güçlendirmek için öncelikli bir eylem planı belirlediler. Bilgi kaynaklarını ve sosyal ağları kullanarak Abhazya'nın uluslararası imajını en üst düzeyde güçlendirme konularına özellikle dikkat çektiler.

 

Toplantının sonunda İnal Ardzınba, Maria Zakharova'ya Abhazya Cumhuriyeti’nin 1. Devlet Başkanı V. G. Ardzınba’nın “1992 – 2005 Yılları arasındaki Röportajları ve Konuşmaları koleksiyonu” hediye etti.

 

İnal Ardzınba Moskova ziyaretindeki temasları sırasında, Rusya – Belarus Devletler Birliği Sekreteri Dimitry Mezentsiyev ile de görüşme yaptı.  

 

Kaynak: www. www.apsnypress.info

 

www.abhazyam.com

 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.