RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 14 Şubat 2022, Pazartesi 09:59:54 tarihnde eklendi. 101 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya’da Rus Askeri Tatbikatı!

ABHAZYA CUMHURİYETİ’NDE GÖREV YAPAN RUS ASKERİ ÜSSÜ BİRLİĞİ, ABHAZYA DAĞLARINDA ASKERİ TATBİKAT DÜZENLEDİ!
Abhazya’da Rus Askeri Tatbikatı!

14/02/2022. Suhum. 12. Şubat. 2022. Apsnypress. Çeviri: Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Rusya Federasyonu Silahlı Kuvvetler Komutanlığına bağlı Güney Askeri Bölge Komutanlığı Basın Birimi’nden verilen bilgiye göre, Abhazya Cumhuriyeti’nde görev yapan Rusya Federasyonu Silahlı Kuvvetleri Güney Askeri Bölgesi'ne bağlı askeri üsse bağlı tabur taktik grupları, savaş taktik planlı askeri tatbikatına katılmak amacıyla Abhazya'nın dağlık bölgesinde bulunan Tsabal eğitim sahasına geldi.

 

Tatbikat sırasında, tatbikatın bir bölümünde, Güney Askeri Bölgesi üssüne bağlı motorlu saldırı birimleri kurgulanan bir düşmanın sabotaj gruplarının saldırılarını püskürttü.

 

Askeri eğitim sahasının taktik alanında, tabur komutanları, savaşın kontrolünü alt ve bağlı birimler tarafından uygulanan silahlı tatbikatı organize ettiler. Canlı savaş tatbikatı aşamasında, motorlu askeri birlikler, БТР-82А (BTR-82A) zırhlı personel taşıyıcılarının silahlarını ve (РПГ-7Д и АГС-17) RPG-7D ve AGS-17 tipi roketatarları da dahil olmak üzere küçük çaptaki saldırı silahları kullanarak hedefleri vurdular.

 

Tatbikatın temel amacı, Rusya Federasyonu Silahlı Kuvvetleri Güney Askeri Bölgesi'nin motorlu silahlı birimlerinin silahlı çatışma görevlerini yerine getirmeye hazır olup olmadığını test etmek, savunma operasyonlarını hazırlama ve yürütmede muharebe koordinasyonlarını geliştirmek ve ayrıca komuta personelini standart dışı kararlar vermek için eğitmektir. Modern savaş deneyimini kullanarak savaş görevlerini gerçekleştirmelerini sağlamak.

 

Toplamda, Güney Askeri Bölgesi'ne bağlı yaklaşık 1.500 asker tatbikata katılıyor, «Дозор» (Dozor) tipi takip araçları, «Акация» (Akasya) tipi tanklar ve insansız hava araçları da dahil olmak üzere yaklaşık 200 askeri araş yer alıyor.

 

(Not: Rusya – Ukrayna gerginliğine bağlı olarak, Rusya Federasyonu Ordusu, Rusya Federasyonu, Karadeniz, Belarus ve Abhazya’da askeri tatbikatlar düzenledi. – Abhazyam.com)

 

Kaynak: www. www.apsnypress.info

 

www.abhazyam.com


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.