RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 17 Mayıs 2011, Salı 09:42:46 tarihnde eklendi. 641 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Turizm sezonu hazırlanıyor

SERGEY BAGAPŞ "ABHAZYA'DA TURİZM SEZONU HAZIRLIK ÇALIŞMALARI İÇİN "START" VERDİ
Turizm sezonu hazırlanıyor 07/02/2009. Abhazya Devlet Başkanı Sergey BAGAPŞ; 07 Şubat Cuma günü ülkenin ekonomik konumu ile ilgili toplantı düzenledi. Toplantıya, Abhazya Başbakanı Aleksandr ANKVAB; Başbakan Yardımcısı ve Finans Bakanı Beslan KUBRAVA, Ekonomi Bakanı Kristina OZGAN, Abhazya'nın Bölge Temsilcileri ve şehir valileri de hazır bulundular.

REGNUM Haber Ajansı Muhabirinin Suhum'dan bildirdiğine göre Sergey BAGAPŞ "dünya içerisinde yaşanan finansal kriz, bütün ülkeleri etkilediği gibi Abhazya ekonumisinide olumsuz biçmde etkiliyor. Bütün bu olumsuzluklara rağmen devlet yönetimi sosyal program ve bütçenin uygulanması, maaşların ödenmesi için elinden gelen çabayı gösteriyor" vurgulamasında bulundu.

Sergey BAGAPŞ "özellikle ilk yarı yıl çalışmalarında ülkenin sosyal programlarının ve devlet personelinin maaşlarının ödenmesinde sıkıntı yaşanmamıştır, gereksiz harcamaların kontrolü ve devlet görevlilerinin sıkı denetimler ile bu sıkıntı giderilecektir. bütçeye Gal ve Tkvarçal bölgelerinde ki vergi denetimi ile  katkıda bulunulacaktır, İngur GES Hidroelektrik Santralı'nın gelirlerinin de denetim altına alınması gereklidir" dedi.

Sergey BAGAPŞ "2009 turizm sezonunda ülkemize gelecek olan turistlerin, tatillerini rahat bir ortamda geçirebilmeleri için bütün şehir ve bölge yönetimlerinin çalışmalara başlamaları gerekmektedir" hatırlatmasında bulundu.

Abhazya Başbakanı Alesandr ANKVAB; devlet başkanına bütün çalışmalar hakkında bir rapor sunarak "bölgelere yapılan yardımlarda dahil olarak yapılan bütün çlaışmalar devlet bütçesindeki finasal göstergeler ışığında sürdrülmektedir. Devlet hastanesinin onarım çalışmaları hızlandırılmıştır, Suhum Kadın Doğum Hastanesi onarımı bitmek üzeredir, Gal Bölgesi'ndeki okulların çatıları tamir edilmiştir, Oçamçıra Stadyumu ve Pitsunda Çocuk Yuvası'nın yeniden inşası çalışmaları da başlamıştır. Abhaz ve Rus Dram Tiyatroso ile Abhazya Devlet Müzesi'nin onarım çalışmalarına da başlanacaktır. Çok katlı binaların çatılarının onarımı, caddelerin restorasyonu ve alt yapı çalışmaları ile diğer birçok onarım çalışması sürdürülmektedir" dedi.

Finans Bakanı Beslan KUBRAVA; bütçe'nin belirtilen çalışma programına göre sürdürüldüğünü ve yeni yıl da büçenin %40 artış göstereceğini belirtti. Ekonomi Bakanı Kristina OZGAN; bölge ve şehir yöneticilerinin bölgelerinde bulunan tesis ve kuruluşların boçlarının toplanmasında gerekli özeni göstermeleri gerektiğini hatırlattı.

Kaynak: www.regnum.ru


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.