RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 09 Şubat 2022, Çarşamba 17:51:12 tarihnde eklendi. 92 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kremlin’den, Lukashenko Yorumu!

DİMİTRY PESKOV “LUKASHENKO’NUN KIRIM’IN YANI SIRA, ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA’NIN TANINMASINA İLİŞKİN SİNYALLERE GEREKSİNİMİMİZ YOK. MÜTTEFİKİMİZ UYGUN GÖRDÜĞÜNDE KARAR VERİR!”
Kremlin’den, Lukashenko Yorumu!

09/02/2022. Moskova. O8 Ocak 2022. RIA Novosti. Çeviri: Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Rusya Federasyonu devlet başkanlığı sözcüsü Dmitry Peskov, Kremlin'in Lukashenko'nun Kırım'ın yanı sıra Abhazya ve Güney Osetya'nın tanınmasına ilişkin sinyallerine gereksinim duymadığını söyledi: Peskov “Müttefikimiz uygun gördüğünde bir karar verecektir” dedi.

 

Dimitry Peskov “Bakın, burada de jure ve de facto bir durum var ve Rusya Federasyonu tarafından Abhazya Cumhuriyeti ve Güney Osetya Cumhuriyeti olarak tanınan devletler var - onlarla diplomatik ilişkilerimiz var ve Rusya'nın Kırım bölgesi var - bu bölge Rusya Federasyonu'nun ayrılmaz bir parçasıdır. Bu durum Alexander Grigoryevich'in (Lukashenko - ed.) iyi bildiği bir gerçektir. Müttefikimiz ve ortağımız uygun gördüğünde bağımsız olarak bir karar verecek. Görünüşe göre, burada ek bir sinyale, bir tür gereksinimimiz bulunmuyor” dedi.

 

(Not: Belarus devlet başkanı Aleksandr Lukashenko’nun konu hakkındaki açıklaması için bknz. http://www.abhazyam.com/haber/6845/lukashenkodan-abhazya-sinyali.html )

 

Kaynak: https://ria.ru/20220208/lukashenko-1771664087.html?in=t

 

www.abhazyam.com


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.