RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 07 Şubat 2022, Pazartesi 09:42:41 tarihnde eklendi. 79 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bjaniya’dan Bibilov’a Kutlama!

ABHAZYA CUMHURİYETİ DEVLET BAŞKANI ASLAN BJANİYA, GÜNEY OSETYA CUMHURİYETİ DEVLET BAŞKANI ANATOLY BİBİLOV’UN DOĞUM GÜNÜNÜNÜ KUTLADI!
Bjaniya’dan Bibilov’a Kutlama!

07/02/2022. Suhum. O6. Şubat. 2022. Apsnypress. Çeviri: Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aslan Bjaniya, Güney Osetya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Anatoly BIBILOV'un doğum gününü kutladı. (Tskhinval - 6 Ocak 1970)

 

Aslan Bjaniya, Anatoly Ilyich'e telefon ederek, yaşamında sağlık, çalışmalarında canlılık ve hedeflerine ulaşmada başarılar diledi.

 

Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı ayrıca Güney Osetya Cumhuriyeti Devlet Başkanı'na kendi ve Abhazya halkı adına bir kutlama mesajı gönderdi:

 

Aslan Bjaniya kutlama mesajı:

 

“Sevgili Anatoly Ilyich, Lütfen doğum gününüz için en içten dileklerimi kabul edin.

 

Siyasi öngörüsü, hedeflenen yola bağlılığınız ve dengeli yaklaşımlarınızın yanı sıra, halkın yararına en karmaşık devlet görevlerini başarıyla çözen bir politikacısınız. Sizin liderliğiniz altında Güney Osetya, uluslararası arenadaki konumunu güçlendiriyor ve yabancı ülkelerle temaslarını genişletiyor.

 

Sevgili Anatoly İlyich Kardeş ülkelerimiz arasında gelişen devletlerarası diyaloğu ve ayrıca Abhazya-Güney Osetya işbirliğinin güçlendirilmesine kişisel katkınızı çok takdir ediyorum,

 

Sevgili Anatoly İlyich, Bu önemli günde, şahsım ve Abhazya Cumhuriyeti halkı adına, size yaşamınızda sağlık, çalışmalarınızda canlılık ve hedeflerinize ulaşmada başarılar diliyorum.”

 

Kaynak: www. www.apsnypress.info

 

www.abhazyam.com


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.