RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 21 Aralık 2021, Salı 15:17:13 tarihnde eklendi. 110 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya’da Enerji Sıkıntısı!

ABHAZYA CUMHURİYETİ’NDE, RUSYA’DAN ALINACAK OLAN ELEKTRİK ENERJİSİ İLE YIL SONUNA KADAR ENERJİ KISITLAMASI YAPILMAYACAK!
Abhazya’da Enerji Sıkıntısı!

21/12/2021. Suhum. 21 Aralık 2021. REGNUM. Çeviri: Fatih Atan (Atanba - Тванба). AbhazyaDevleti “Karadeniz Enerji Şirketi” «Черноморэнерго» Basun Servisi tarafından 21 Aralık Salı günü yapılan açıklamaya göre, Abhazya Cumhuriyeti toprakları içerisinde yıl sonuna kadar planlanmış bir elektrik kesintisi olmayacak.

 

Açıklamada, Abhazya'da Rusya'dan gelecek olan elektrik akışının ikinci aşamasının başladığı bildirildi. Teslimatlar, Ingur-HES ve HES-1 tarafından desteklenen yüksek gerilim hatları "Shesheleti-1" ve "Shesheleti-2" dışında, cumhuriyetin her yerine gidiyor.

 

Transfer 31 Aralık 2021 tarihine kadar gerçekleştirilecek. Bu, elektrik şebekelerinde aşırı yük ile ilgili kısıtlamalar dışında, "devrilme kesintileri" programından vazgeçilmesine izin verecek, "- mesajda dedi.

 

AbhazyaDevleti “Karadeniz Enerji Şirketi” «Черноморэнерго» ayrıca Suhum-2 trafo merkezine ek bir trafo kurulduğunu bildirdi. Onun sayesinde başkentin Novy Reyon semti ve Suhum Bölgesi'ndeki bazı yerleşim yerlerindeki elektrik kesintileri durdurulacak.

 

Bilindiği üzere Abhazya'nın Ignur-hidroelektrik santralinin işletmesindeki su seviyesinin azalması nedeniyle kapanma tehdidi nedeniyle Rusya'da elektrik akışı talep etmişti. 15 Aralık'ta İngurHES rezervuarlardaki su seviyesi  425 m yüksekteydi ve santral 420 civarında çalışmayı durdurdu.

 

Kaynak: https://regnum.ru/news/economy/3457725.html

 

www.aabhazyam.com


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.