RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 17 Mayıs 2011, Salı 09:36:05 tarihnde eklendi. 629 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Pavel Borodin'den açıklama

PAVEL BORODİN "BEYAZ RUSYA; ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA'NIN BAĞIMSIZLIKLARINI TANIYACAKTIR" DEDİ
Pavel Borodin'den açıklama 05/02/2009. REGNUM Haber Ajansı Muhabirinin bildirdiğine göre Rusya-Beyaz Rusya Devletleri Birliği Devlet Sekreteri Pavel BORODİN; 05 Şubat Perşembe günü Moskova'da düzenlemiş olduğu basın toplantısında Beyaz Rusya'nın Abhazya ve Güney Osetya'nın bağımsızlıklarını tanıyacağından şüphe duymadığını belirtti.

Pavel BORODİN; Beyaz Rusya, neden şimdiye kadar bu iki Güney Kafkasya ülkelerinin bağımsızlıkların tanımadı? biçiminde kendisine yöneltilen soruya vermiş olduğu yanıtta "tanınma ile ilgili süreç doğru bir biçmde yolunda gidiyor. Devlet Başkanı parlamentoya görev verdi, fakat şimdi orada yeni bir parlamento göreve geldi. sistem düzgün bir biçmde sürüyor, devletin bu ülkelerin bağımsızlığını tanyacağından dolayı şüphe duymuyorum" diyerek düşünclerini özetledi.

Rusya-Beyaz Rusya Devletler Birliği Sekreter Yardımcısı Vasily HROL "Beyaz Rusya Parlamentosu'nun Abhazya ve Güney Osetya'nın bağımsızlıklarını görüşeceği gün olan 02 Nisan günü Beyaz Rusya'nın birlik ve dayanışma günü olarak kutlanıyor. Bağımsızlıkların tanınma sürecini birlikte gözlemleyelim" vurgulamasında bulundu.

Kaynak: www.regnum.ru


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.