RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 30 Temmuz 2021, Cuma 17:11:53 tarihnde eklendi. 229 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Aslan Bjaniya, Moskova’da!

ABHAZYA CUMHURİYETİ DEVLET BAŞKANI ASLAN BJANİYA, MOSKOVA’YA YAPTIĞI RESMİ ZİYARETTE, ÜLKENİN ENERJİ SORUNUN ÇÖZÜMÜ VE DOĞAL GAZ GEREKSİNİMİ KONULARINI GÖRÜŞTÜ!
Aslan Bjaniya, Moskova’da!

30/07/2021. Suhum. 30 Temmuz 2021. Sputnik. Foto: Abhazya Devlet Başkanlığı Basın Servisi: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti devlet başkanı Aslan Bjaniya’nın Rusya'nın başşehri moskova’ya yaptığı çalışma ziyareti 28 Temmuz Çarşamba günü başladı.

 

Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkanı Aslan Bjaniya, Moskova ziyareti sırasında Rusya Hükümeti Başbakan Yardımcısı Aleksander Novak ile görüştü.

 

Taraflar arasında yapılan toplantıda, enerji sisteminin düzenlenmesi için uygulanacak olan yol haritasının uygulanması ve Abhazya için genel bir doğal gaz sistemi planının geliştirilmesi konuları görüşüldü.

 

Aslan Bjaniya ve Aleksandr Novak arasında yapılan görüşmeye ayrıca Abhazya tarafından devlet başkanlığı yönetimi başkan yardımcısı Valeriy Papba ve Başbakan Yardımcısı, Ekonomi Bakanı Christina Ozgan’da katıldılar.

 

Aslan Bjaniya, Moskova'ya yaptığı çalışma ziyareti kapsamında, Rusya Federasyonu devlet başkanlığı yardımcısı Dmitry Kozak ile ve RF devlet başkanlığı Yabancı Ülkelerle Bölgeler Arası ve Kültürel İlişkiler İdaresi Başkanı Igor Maslov ile ülkeler arasındaki sosyo-ekonomik kalkınma ilişkilerini görüştüler.

 

Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru

 

www.abhazyam.com


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.