RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 26 Temmuz 2021, Pazartesi 13:40:34 tarihnde eklendi. 316 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya’da Turizm Sezonu!

ABHAZYA TURİZM BAKAN YARDIMCISI ASTAMUR BARTSIZ “ABHAZYA TURİZM SEZONUNUNDA BUGÜNKÜ DURUM, 2019 YILI TURİZM SEZON REKOLTESİNİ ŞİMDİDEN GEÇTİĞİNİ GÖSTERİYOR!”
Abhazya’da Turizm Sezonu!

26/07/2021. Suhum. 25 Temmuz 2021. Sputnik. RIA Novosti. Foto: Thomas Tkhaytsuk. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Turizm Bakan Yardımcısı Astamur Bartsız, Radio Sputnik Abhazya ile yapmış olduğu söyleşide, mevcut turizm sezonunun 2019'un göstergelerini birçok yönden çoktan geçtiğini söyledi.

 

Bakan yardımcısına göre, ülkenin konaklama tesislerinde neredeyse tam doluluk yaşanıyor. Önceki sezonlarda olduğu gibi önce Gagra bölgesi turistlerin tam doluluğu buldu, ardından Suhum, Novy Afon ve Gudauta ile turizm bölgelerinde doluluk yaşandı. Hidrojen sülfür kaplıcasının bulunduğu Ochamchira bölgesinin Kyndyg köyünde özel sektör ve pansiyonlarda çok sayıda konuk bulunuyor.

 

Astamur Bartsız “19 Temmuz 2019 tarihi itibarı ile Novy Afon mağarasını 105.274 kişi gezmişti. Bu yıl ise 210.952 kişi gezdi. Aradki fark çok büyük. 2019 yılı turizm sezonunun tümünde Ritsa Ulusal Doğa Parkı’nı 385 Bin kişi tarafından ziyaret edildi. Bu yılın 11 Temuzu’unda ise ziyaretçi sayısı 297 Bin kişi. Bu güdüşle, tüm turizm sezonunda ciddi bir artış bekliyoruz” dedi.

 

Bartsız, Abhaz’ya yönelik böyle bir talep artışının, Rusya'nın coronavirüs pandemisi sırasında birçok ülke ile sınırlarını kapatmasının yanı sıra, ülkelerin coronavirüsün yayılma tehdidi ile bağlantılı olarak yabancı vatandaşlar için getirdiği giriş kurallarından kaynaklandığını sözlerine ekledi.

 

Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru

 

www.abhazyam.com

 


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.