RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 25 Temmuz 2021, Pazar 18:03:53 tarihnde eklendi. 156 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Putin’den Batıya Gözdağı!

VLADİMİR PUTİN “RUS DONANMASI, EN SON HİPERSONİK SİSTEMLERİ İLE DÜNYA’DA BENZERİ OLMAYAN BİR GÜCE SAHİP BULUNUYOR!”
Putin’den Batıya Gözdağı!

25/07/2021. St. Petersburg. 25 Temmuz 2021 - RIA Novosti. Foto: Aleksey Nikolskiy Çeviri: Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rus Donanması’nın ülkenin ulusal çıkarlarının korunmasını garanti altına almak için gereksinim duyduğu her koşula sahip olduğunu söyledi.

 

Vladimir Putin, Petersburg'da Rus donanmasının oluşturulmasının 325. yıldönümü onuruna düzenlenen deniz geçit törenine katıldı.

Geçit töreninde konuşma yapan devlet başkanına göre, Rusya donaması önde gelen deniz güçleri arasında değerli bir yere sahip bulunuyor ve “mütevazı bir Petrovsky gemisinden okyanus bölgesinin güçlü gemilerine ve nükleer enerjili füze kulanan denizaltılarına kadar muazzam bir gelişme yolundan geçti” dedi.

 

Vladimir Putin “Etkili uzun menzilli ve kısa menzilli deniz hava güçlerimizi oluşturduk. Güvenilir kıyı savunma sistemleri yapılandırıldı. Dünyada benzeri olmayan, sürekli ve başarıyla geliştirdiğimiz en yeni hipersonik yüksek hassasiyetli silah sistemleri yarattık” dedi.

 

Putin konuşmasında, Rus filosunun en gelişmiş sistemlere sahip olduğunu, düşman güçlerine ait herhangi bir denizaltı, yüzey, hava aracını tespit etme ve gerekirse ona kaçınılmaz bir saldırı yapma yeteneğine sahip olduğunu vurguladı.

 

Kaynak: https://ria.ru/20210725/vmf-1742776844.html

 

www.abhazyam.com


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.