RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 17 Temmuz 2021, Cumartesi 19:02:35 tarihnde eklendi. 133 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Esad Yemin etti!

SURİYE ARAP CUMHURİYETİ DEVLET BAŞKANLIĞI SEÇİMLERİNİ KAZANAN BEŞAR ESAD YEMİN EDEREK GÖREVİNE BAŞLADI!
 Esad Yemin etti!

17/07/2021. Beyrut. 17 Temmuz 2021 - RIA Novosti. Çeviri: Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Suriye devlet yayın organı SANA tarafından verilen bilgiye göre, Beşar Esad Suriye'de yapılan devlet başkanlığı seçimlerini kazandıktan sonra yemin ederek görevine başladı.

 

SANA Haber Ajansı “Devlet başkanı Beşar Esad, milletvekilleri, siyasi partiler, dini kurum temsilcileri, bilimsel ve kamuya mal olmuş kişilerin yanı sıra savaş kurbanlarının akrabalarının huzurunda Halk Konseyi başkanı ve üyelerinin huzurunda Suriye Devlet Başkanı anayasal yeminini etmiştir” bilgisine yer verdi.  

 

Yemin töreninin ardından Suriye halkına seslenen Esad, Suriye'nin düşmanca kampanyalara direnmesinde halkın birliği sayesinde haklarını yeterince savunduğunu ve savunmayı sürdüreceğini vurguladı.

 

Beşar Esad konuşmasında “Arap ulusunun sosyal adaleti ve birliği için çaba göstereceğim, kanları pahasına vatanını savunanları selamlıyorum, Suriye vatandaşlarına teröristlere karşı savaş sırasında gösterdikleri kararlılık için teşekkür ediyorum, Suriye halkını bölmek isteyenlerin planlarının tamamen başarısız olduğundan eminim, çabalarım ülke ekonomisini yeniden inşa etmeye odaklanacaktır, özellikle de yenilenebilir enerji kaynaklarına yatırım yapacağız. Son olarak teröristlerin ve yabancı birliklerin işgal ettiği topraklarımıza gelince, onları kontrolümüz altına alacağız” vurgulamasında bulundu.

 

(Not: Abhazyam.com olarak, Suriye halkının tam desteğini alan Beşar Esad’a ülkesinde ki tüm işgalci güçlerin kaldırılma mücadelesi sürecinde ki desteğimizi Abhaz Diasporası olarak sürdüreceğimizi vurguluyoruz.)

 

Kaynak:https://ria.ru/20210717/siriya-1741655454.html

 

www.abhazyam.com


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.