RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 09 Temmuz 2021, Cuma 11:56:19 tarihnde eklendi. 168 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

II. Parti Sputnik V Geliyor!

ABHAZYA CUMHURİYETİ DEVLET BAŞKANI ASLAN BJANİYA, 2. PARTİ “SPUTNİK V” CORONAVİRÜS AŞISI, AĞUSTOS BAŞINDA ABHAZYA’YA GELİYOR!
II. Parti Sputnik V Geliyor!

09/07/2021. Suhum. 08 Temmuz 2021. Sputnik. Foto: Mikhaiy Karush. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti Devlet Başkan Aslan Bjaniya Abhaz devlet televizyonuna verdiği röportajda, Temmuz ayı sonlarında - Ağustos başlarında, Abhazya olarak coronavirüse karşı Sputnik V aşısının 2. Partisini beklediklerini söyledi.  

 

Aslan Bjaniya “Abhazya olarak Rusya Federasyonu devletyönetiminden  ek bir talepte bulunduk ve Rusya devlet yönetimi olarak bu konuda destek sağlama sözünü verdiler” dedi.

 

Devlet başkanı “12 Temmuz'da Moskova'da Moskova'daki Rus Doğrudan Yatırım Fonu'nda bir toplantı gerçekleştirilecek. Başvurularımız öncelikli konumda bulunuyor ve sanırım Temmuz ayı boyunca, Temmuz sonu - Ağustos başında, 2. başka bir parti alacağımızı düşünüyorum” dedi.

 

Bjaniya ayrıca kendisinin bir aşı yapmayı planladığını, rahatsızlıklarından dolayı henüz aşı olamayacağını, doktorların kendisine izin vermesi halinde aşı olacağını vurgulamasında bulundu

 

Abhazya cumhuriyetine 6.5 bin dozluk ilk Covıd-19 “Sputnik V” aşı partisi Nisan ayı sonunda getirildi, aşı kampanyası 11 Mayıs'ta başladı.

 

Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru

 

www.abhazyam.com


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.