RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 05 Temmuz 2021, Pazartesi 20:46:43 tarihnde eklendi. 424 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sochi'den Direkt Uçuşlar Başlıyor! !

RUSYA FEDERASYONU, SOCHİ, KRASNODAR VE NALCHİK DAHİL OLMAK ÜZERE TÜRKİYE’YE 13 ŞEHİRDEN DİREKT UÇUŞA İZİN VERDİ!
Sochi'den Direkt Uçuşlar Başlıyor! !

05/07/2021. MOSKOVA, 05 Temmuz 2021 - RIA Novosti. Çeviri: Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Rusya Federal Hava Taşımacılığı Ajansı, 12 Temmuz'dan itibaren Rusya'nın yeni 13 şehrinden Türkiye'ye uçuş seferlerinin başlayacağını açıkladı.

 

Bu karar, Rusya Federasyonu Coronavirüs Enfeksiyonu ile Mücadele Merkezi tarafından alındı. Uçuşlar Barnaul, Belgorod, Volgograd, Voronezh, Kaluga, Krasnodar, Lipetsk, Nalchik, Orenburg, Saratov, Sochi, Tyumen ve Yuzhno-Sakhalinsk'ten yapılabilir.

 

Bu karara göre Rusya'nın 45 uluslararası havaalanından Türkiye'ye uçuşlar mümkün olacak. Ayrıca 12 Temmuz'dan itibaren İzmir'e de direkt olarak uçmak mümkün olacak. İstanbul, Ankara, Antalya, Dalaman ve Bodrum'a uçuşlar daha önceden açılmıştı.

 

Türkiye’deki olumsuz epidemiyolojik durum nedeniyle uçuşlar 15 Nisan'dan 22 Haziran'a kadar durdurulmuştu. Rus uzmanların ziyareti ve coronavirüs ile ilgili durumun değerlendirilmesinin ardından uçuşların yeniden başlatılması kararı alındı.

 

 (Not: Bu karardan özellikle Sochi, Nachik ve Krasnodar havaaalnalarının açılması nedeniyle Abhaz - Kafkas Diasporası ve atavatan insanlarının buluşmaları daha kolay olacaktır. Abhazyam.com)

 

Kaynak: https://ria.ru/20210705/turtsiya-1739970435.html

 

www.abhazyam.com


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.