RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 02 Temmuz 2021, Cuma 16:39:21 tarihnde eklendi. 148 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Dağ Komandoları Tatbikatı!

ABHAZYA CUMHURİYETİ’NDE GÖREV YAPAN RUS ASKERİ ÜSSÜ ASKERLERİNE ABHAZYA DAĞLARINDA KOMANDO EĞİTİM TATBİKATI DÜZENLENDİ!
Dağ Komandoları Tatbikatı!

02/07/2021. Suhum. 02 Temmuz 2021. Sputnik. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Abhazya Cumhuriyeti’nde görev yapan Güney Askeri Bölgesi'ndeki Rus askeri üssünün birlik askerleri, Tsabal sıradağlarında gerçek silahlarla düzenlenen tatbikata katıldılar.

 

Tatbikat sırasında, BTR-82AM tipi zırhlı savaş araçları, Vintorez tipi özel keskin nişancı tüfekleri, "Печенег" tipi piyade makineli tüfekleri, AK-74 saldırı tüfekleri ve diğer küçüksaldırı silahları kullanılarak hedefler anında ve hareket halinde vuruldular.

 

Tatbikatlar, genç komutanların, tanıdık olmayan bir arazide simüle edilmiş bir düşmanın hedeflerinin zamanında tespiti ve doğru komut verme ile muharebe koşullarına mümkün olduğunca yakın koşullarda astları yönetme konusundaki pratik becerilerini geliştirmek için tasarlanmıştır.

 

Güney Askeri Bölgesi'nden 400'den fazla asker, Tsabal askeri eğitim sahasındaki tatbikata katılıyor, tatbikata yaklaşık 60 askeri araç tekatılıyor. Bunların arasında BTR-82AM zırhlı personel taşıyıcıları, “Дозор” tipi zırhlı araçları ve KamAZ Mustang tipi personel taşıyıcı kamyonlar kullanılıyor.

 

Kaynak: http://sputnik-abkhazia.ru

 

www.abhazyam.com


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.