RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 30 Haziran 2021, Çarşamba 17:28:51 tarihnde eklendi. 132 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Rus Turistler Sahilleri Dolduruyor!

RUSYA KRASNODAR BÖLGESİ, TURİSTLERDEN AŞI SERTİFİKASI İSTERKEN, BELGE İSTEMEYEN KIRIM, ABHAZYA VE TÜRKİYE’DEKİ TATİL KÖYLERİNİN TEMMUZ – AĞUSTOS AYLARI İÇERİSİNDE %80-90 ORANINDA DOLDURULDUĞU AÇIKLANDI!
Rus Turistler Sahilleri Dolduruyor!

30/06/2021. MOSKOVA, 30 Haziran 2021, 11:27. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Rusya Tur Operatörleri Birliği genel müdürü Maya Lomidze tarafından yapılan açıklamaya göre, Kırım, Abhazya ve Türkiye’de bulunan tatil beldelerinde Temmuz ayının tümü ve Ağustos ayının ikinci yarısı için Rus turistler tarafından satın alınan tatil paketleri %80-90 oranında tükendi.

 

Maya Lomidze’ye göre, Krasnodar Tatil Bölgelerinde Temmuz ayından itibaren oteller ve tatil köylerinde yetkililerin PCR Testi ve COVID-19 aşı belgesi gösterilmesi zorunluluğunun bulunması nedeniyle, Türkiye, Abhazya ve Kırım’daki tatil bölgeleri, bu bölgeye karşı alternatif oluşturdular.

 

Tur operatörleri, sadece Temmuz ve Ağustos aylarında yetkililer tarafından getirilen kısıtlamalardan Krasnodar Bölgesi'nin kayıplarının 40 ila 55 milyar ruble arasında değişebileceğine inanıyor. Onların görüşüne göre, sadece Ağustos ayında, çeşitli tahminlere göre, turistlerin % 50 ila % 80'i planlanan tatil planları iptal olabilir.

 

REGNUM HA tarafından bildirildiği üzere, Krasnodar Bölgesi'ndeki sanatoryumlar, oteller ve diğer turistik tesisler tatilcileri yalnızca aşı sertifikası ile kabul edecek.

 

Kaynak: https://regnum.ru/news/society/3309271.html

 

www.abhazyam.com


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.