RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 18 Haziran 2021, Cuma 20:06:01 tarihnde eklendi. 310 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

World Mix Fight Şampiyonası!

ANTALYA’DA DÜZENLENEN MMA WOLD MIX FIGHT “KARMA DÖVÜŞ” ŞAMPİYONASINDA ABHAZ KÖKENLİ KORAY CENGİZ (ATSUGBA) ŞAMPİYON OLDU.
World Mix Fight Şampiyonası!

18/06/2021. Antalya. 18 Haziran 2021. Abhazyam.com. Fatih Atan. (A’tanba - Тванба). 17 Haziran Perşem günü akşamı, Antalya – Nirvana Cosmopolitan otelde düzenlenen MMA World Mix Fight şampiyonasını GMC Alman karma dövüş sanatları şampiyonu Koray Cengiz (Atsugba) kazandı.

 

Koray Cengiz’in (Atsugba) Gürcistan'lı rakibi Vazha Macharashvili, karşılaşma başlamadan önce mücadeleden çekildiğini açıkladı. Bu gelişmeye göre Gürcistan’lı sporcu Vazha Macharashvili teknik değerlendirme sonucu yenik olarak ilan edildi.

 

Almanya - GMC karma dövüş sanatları şampiyonu Koray Cengiz (Atsugba), Abhaz kökenli karma dövüş sanatlarında bir sporcu. 2014 yılından bu yana güreş ve kickboks sporları ile uğraşmaktadır.

 

17 Haziran akşamı düzenlenen ve Tv 8,5 tarafından naklen yayınlanan MMA WOLD MIX FIGHT Karma Dövüş şampiyonasında Abhaz sporcu Koray Cengiz (Atsugba), Abhaz – Adıge Diasporası tarafından yalnız bırakılmadı.

 

Koray Cengiz (Atsugba), Abhazya Cumhuriyeti Tam Yetkili Temsilcisi İbrahim Avıdzba, Abhazya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Temsilcisi Cansuh Lazba, Abhaz Dernekleri Federasyonu Temsilcileri, Abhazyam.com Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atan (Atanba) ve Antalya’da yaşayan Abhaz – Adıge Diasporası tarafından, Abhazya Cumhuriyeti bayraklarıyla ve coşku ile karşılandı.

 

Kupa töreni sırasında Abhazya Cumhuriyeti tam Yetkili Temsilcisi İbrahim Avidzba, Koray Cengiz’e (Atsugba) Abhazya Cumhuriyeti adına ödül verdi. Abhaz Diasporası insanları “Yerel Apsuva Koşara” halk oyunu oynayarak töreni sonlandırdı.

 

Abhazyam.com olarak Koray Cengiz’e (Atsugba) Abhazya Cumhuriyeti’nin tanıtımına yapmış olduğu katkılara teşekkür eder ve spor yaşamında başarılarının devamını dileriz.

 

www.abhazyam.com


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.