RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 18 Haziran 2021, Cuma 00:09:47 tarihnde eklendi. 88 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kuzey Kutbu Yarışı!

VLADİMİR PUTİN “KUZEY BUZ DENİZİ’NDE BİR ZAMANLAR TAMAMEN YOK OLAN ALT YAPIYI RESTORE EDİYORUZ. BU KONUDA ABD İLE İŞBİRLİĞİ YAPABİLİRİZ!”
Kuzey Kutbu Yarışı!

18/06/2021. Moskova. 16 Haziran 2021. Vesti.ru. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin, 16 Haziran Çarşamba günü ABD Devlet Başkanı Joe Biden’le Cenevre’de gerçekleşen görüşme sonrasında düzenlenen basın toplantısında, çeşitli ülke gazetecilerinin sorularını yanıtladı.

 

Vladimir Putin, basın toplantısında, Amerikan tarafının Kuzey Kutbu'nun askerileştirilmesi konusundaki endişelerinin kesinlikle hiçbir dayanağı olmadığını söyledi.

 

Rusya Federasyonu devlet başkanı “Sonuçta, orada Sovyetler Birliği'nde olmayan hiçbir şey yapmıyoruz, bir zamanlar tamamen yok olan altyapıyı restore ediyoruz” dedi.

 

Putin’e göre orada sadece askeri altyapıdan değil, aynı zamanda çevreyi korumak için tasarlanmış nesnelerden de söz ediyoruz.

 

Vladimir Putin, “Bizler orada, denizde zor durumda kalan insanları kurtarma olasılığını göz önünde bulundurarak, Tanrı korusun, orada Acil Durumlar Bakanlığı için uygun bir üs oluşturuyoruz” dedi.

 

Rusya Federasyonu devlet başkanı, Kuzey Kutbu konusunda onlara, genel olarak bölgenin (ve özellikle Kuzey Denizi Rotası) gelişimi birçok ülkenin ekonomisi açısından büyük ilgi göstermekte olduğunu söyledik konu yeterince ayrıntılı olarak görüşüldü.

 

Putin'e göre, Rusya ve ABD Kuzey Kutbu'nda işbirliği yapmalı.

 

Rusya Federasyonu devlet başkanı, “Meslektaşlarımıza bu konuda herhangi bir endişe görmediğimi, aksine işbirliği yapabileceğimize ve bu yönde işbirliği yapmamız gerektiğine derinden inandığımı söyledim” dedi.

 

Kaynak: https://www.vesti.ru/

 

www.abhazyam.com


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.