RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 17 Haziran 2021, Perşembe 19:00:29 tarihnde eklendi. 89 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Putin, ABD’den Finans Desteği Alanlar Var!

VLADİMİR PUTİN “ABD, 2017 YILINDA, RUSYA’YI DÜŞMAN VE HASIM OLARAK İLAN ETTİ. BU UYGULAMAYA DESTEK VEREN KURULUŞ VE KİŞİLERE MADDİ DESTEK VERİYORLAR!”
 Putin, ABD’den Finans Desteği Alanlar Var!

17/06/2021. Moskova. 16 Haziran 2021. Vesti.ru. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin, 16 Haziran Çarşamba günü ABD Devlet Başkanı Joe Biden’le Cenevre’de gerçekleşen görüşme sonrasında düzenlenen basın toplantısında, çeşitli ülke gazetecilerinin sorularını yanıtladı.

 

Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin, basın toplantısında, 2017'de ABD'nin Rusya'yı “düşman ve hasım” ilan ettiğini ve onu kontrol altına almak için bir hedef belirlediği hatırlatmasında bulundu. Rusya devlet başkanı, Amerikan yasalarında ABD tarafından “Rusya'daki demokratik yönetimin kurallarını ve düzenini belirlemesi” ve siyasi örgütleri desteklemesi gerektiğini belirten hükümler düzenlendiğini de sözlerine ekledi.

 

Vladimir Putin, “Rusya düşmansa kendimize bir soru soralım, Amerika Rusya'da ne tür örgütleri destekleyecektir?” diye fikir yürüterek bu konudaki görüşünü paylaştı: “Benim görüşüme göre, Rusya Federasyonu'nu güçlendirenleri değil, geride bırakmak isteyenleri ve bu kamuoyuna açıklanmış bir ABD hedefidir” dedi.

 

Putin bu konuda mantık yürüterek: “Rusya'da, bu yöndeki Amerikan hedeflerinin Rusya’da uygulanmasına katkıda bulunan kuruluşlar ve kişiler, ABD'den destek almaktadırlar” vurgulamasında bulundu.

 

Putin, “Bu olaylar hakkında ne düşünmeliyiz?” diye sordu, “Bunun anlaşılabilir olduğunu düşünüyorum: Bizler bu tür gelişmelere karşı dikkatli olmalıyız, ancak yalnızca Rus yasaları çerçevesinde hareket edeceğiz” dedi.

 

Kaynak: https://www.vesti.ru/

 

www.abhazyam.com


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.