RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 17 Mayıs 2011, Salı 09:24:40 tarihnde eklendi. 604 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Beyaz Rusya bağımsızlıkları tanıyabilir

ALAN PLİEV "BEYAZ RUSYA'NIN ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA'NIN BAĞIMSIZLIKLARINI TANIYACAĞINI UMUYORUZ."
Beyaz Rusya bağımsızlıkları tanıyabilir 03/02/2009.  Güney Osetya Dışişleri Bakan Yardımcısı Alan PLİEV; Abhazya ve Güney Osetya'nın bağımsızlıkları talebinin kabul edilmesi talebini görüşecek olan Beyaz Rusya Parlamentosu'nun kararı ile ilgili olarak "Beyaz Rusya'nın bağımsızlıkları tanıması özellikle onun içişlerini ilgilendirir. Beyaz Rusya devlet yönetimi, Gürcistan'ın baskısına aldırmadan, Lukaşenko büyük baskılara karşılık olarak sorunu çözecektir" dedi.

Alan PLİEV "Güney Osetya, diğer ülkelerin bağımsızlık sorunlarımızı çözdüğü gibi Beyaz Rusya'nın da olumlu bir biçimde çözeceğini ümit ediyor. Rusya Federasyonu'nun bizim devletimizin bağımsızlığını 26 Ağustos 2008 tarihinde kabul ettiğinden bu yana hükümetimiz diğer bağımsız devletler gibi çalışıyor. Bizler, devletlerimiz arasındaki ilişkilerin yapıcı bir biçimde gelişeceğini ümit ediyoruz." eklemesinde bulundu.

Beyaz Rusya Parlamentosu 02 Nisan 2009 tarihinde Abhazya ve Güney Osetya'nın bağımsızlıklarının kabul edilmesi ile ilgili taleplerini görüşecek.

Kaynak: www.regnum.ru


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.