RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 17 Haziran 2021, Perşembe 12:48:23 tarihnde eklendi. 76 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Putin’den Ukrayna Açıklaması!

VLADİMİR PUTİN “KİEV’İN DONBASS ÖNERİLERİNİN MİNSK ANLAŞMALARIYLA HİÇBİR İLGİSİ BULUNMUYOR!”
 Putin’den Ukrayna Açıklaması!

17/06/2021. Moskova. 16 Haziran 2021. Vesti.ru. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin, 16 Haziran Çarşamba günü ABD Devlet Başkanı Joe Biden’le Cenevrede gerçekleşen görüşme sonrasında düzenlenen basın toplantısında, çeşitli ülke gazetecilerinin sorularını yanıtladı.

 

Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kiev'in Donbass ile ilgili önerilerinin Minsk anlaşmalarıyla hiçbir ilgisi olmadığını söyledi. Putin, ABD Başkanı'nın da yukarıdaki ifadeye katıldığına da dikkat çekti.

 

Rus lider, Biden ile yaptığı görüşmede Ukrayna konusunun ayrıntılı olarak konuşulmadığını açıkladı. Devlet başkanları ayrıca Kiev'in NATO'ya olası katılımını da görüştüler, ancak bu konuda konuşulacak özel bir şey olmadığı için “öylesine” (Fırça Darbesi biçiminde – abhazyam.com) bir biçimde geçildi.

 

Vladimir Putin, “Rusya'nın Ukrayna'ya karşı tek bir yükümlülüğü bulunuyor - Minsk-2 hükümlerinin uygulanması olmaktadır. Kiev buna hazırsa, Moskova’da bu yolu izleyecektir” dedi.

 

Kaynak: https://www.vesti.ru/

 

www.abhazyam.com


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.