RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 14 Haziran 2021, Pazartesi 15:50:45 tarihnde eklendi. 1258 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Macron, Erdoğan Görüşmesi!

FRANSA DEVLET BAŞKANI VE TÜRKİYE CUMHURİYETİ CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN, NATO ZİRVESİ ÖNCESİ UZUN BİR GÖRÜŞME YAPTI!
Macron, Erdoğan Görüşmesi!

14/06/2021. Moskova. 14 Haziran 2021. RIA Novosti. Radyo Sputnik. Çeviri: Fatih Atan. (Atanba - Тванба). Fransa Devlet Başkanı Emmanuel Macron, Brüksel'deki NATO zirvesi öncesinde Türk mevkidaşı Tayyip Erdoğan ile derinlemesine bir görüşmede bulundu.

 

NATO zirvesi Pazartesi günü, müttefik devlet yöneticilerinin etkinlikte fiziksel olarak hazır bulunmalarıyla başladı. Zirvede ele alınacak olan ana başlıkların 2030 yılına kadar ittifakın yeni stratejik programı olan Rusya, Çin ile olan ilişkiler, bünye içerisindeki teknik gelişmenin güçlendirilmesi, iklim değişikliği ve siber saldırı ve uzaydaki tehditlerle mücadele olacağı varsayılıyor.

 

Fransa Devlet Başkanı Emmanuel Macron Twitter'dan yaptığı açıklamada, “NATO zirvesinden önce Cumhurbaşkanı Erdoğan ile uzun bir görüşmem oldu. Görüşme, açıklık, saygı ve titizlik içerisinde gerçekleşti” dedi.

Emmanuel Macron, daha önce yaptığı açıklamada, Erdoğan ile NATO'daki müttefiklerin birbirlerine olan davranış kuralları yanı sıra Suriye, Libya ve Dağlık Karabağ'daki durumu görüşmeyi planladığını söylemişti.

 

Kaynak: https://radiosputnik.ria.ru/20210614/makron-1736944546.html

 

www.abhazyam.com


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.