RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 17 Mayıs 2011, Salı 09:22:44 tarihnde eklendi. 759 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya yabancı ülke vatandaşları ile ilgili kanun hazırlıyor

GURAM GUMBA "ABHAZYA CUMHURİYETİ; YABANCI ÜLKE VATANDAŞLARI İLE İLGİLİ OLARAK KANUN HAZIRLIYOR" DEDİ
Abhazya yabancı ülke vatandaşları ile ilgili kanun hazırlıyor 02/02/2009. Apsnypress haner ajanısının bildirdiğine göre, Abhazya Parlamentosu Uluslararası Politikalar Komitesi Başkanı Guram GUMBA "Abhazya Parlamentosu uluslararası Politikalar  Komitesi olarak yabancı ülke vatandaşları ile ilgili olarak kanun hazırlama çalışmalarına başlanmıştır" açıklamasında bulundu.

Guram GUMBA "bugün, parlamento içerisinde oluşturulan komite çalışmalarına başlamıştır. Milletvekilleri ve devlet başkanlığı temsilciliği birlikte hazırlanacak olan yasa tasarısı hakkında görüşmelerde bulunacaklar" dedi. 

Guram GUMBA "Yabancı Ülke Vatandaşları Kanunu: Abhazya'da yaşayan yabancı ülke vatandaşlarının yasal haklarını; Abhazya'ya giriş ve çıkışlarını; Abhazya Devlet Yönetimi ve bölge yönetimleri ile yabancı ülke vatandaşları arasında ki yasal ilişkileri; yabancı ülke vatandaşlarının Abhazya Cumhuriyet Topraklarında çalışma, yaşama ve ilişkide bulunduğu kuruluşlar ile yasal haklarının belirlenmesini oluşturuyor" dedi.

Guram GUMBA "oluşturulacak olan kanun, Rusya kanunlarından koya edilerek değil, uluslararası yasa prensiplerinden ve avrupa kanunlarından yararlanılarak çıkarılacaktır" vurgulamasında bulundu.

Kaynak: www.apsnypress.info


ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.