RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 01 Haziran 2021, Salı 22:46:32 tarihnde eklendi. 269 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Erdoğan’dan Gürcistan’a Destek!

RECEP TAYYİP ERDOĞAN “GÜRCİSTAN’IN EGEMENLİĞİNİ TANIYORUZ. ABHAZYA VE GÜNEY OSETYA SORUNU ÇÖZÜMÜNÜ, GÜRCİSTAN TOPRAK BÜTÜNLÜĞÜ İÇERİSİNDE GÖRÜYORUZ!”
Erdoğan’dan Gürcistan’a Destek!
01/06/2021.Türkiye. 01 Haziran. Kaynak: T.C. Cumhurbaşkanlığı. Fatih Atan. (A’tanba - Тванба). Gürcistan Başbakanı Irakli Garibashvili 1 Haziran Salı günü Türkiye’ye resmi ziyarette bulundu. Garibashvili, Ankara’da Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile resmi görüşmede bulundu. 
 
Erdoğan ve Garibashvili, resmi görüşme sonrasında ortak basın toplantısı düzenlediler.
 
Recep Tayyip Erdoğan basın toplantısınında yapmış olduğu konuşmada “Gürcistan’ın egemenliğine ve toprak bütünlüğüne desteğimizi her vesile ile vurguluyoruz. Abhazya ve Güney Osetya ihtilaflarının Gürcistan’ın toprak bütünlüğü içerisinde barışçıl yöntemlerle çözülmesi arzumuzu bu vesile ile tekrarlamak isterim” dedi. 
 
Erdoğan ayrıca, Gürcistan – NATO ilişkileri hakkında ise “Komşumuzun Avrupa – Atlantik yapılanmaları ile bütünleşme hedefine desteğimiz tamdır” açıklamasında bulundu.
 
Kaynak: https://www.tccb.gov.tr/haberler/410/128091/-turkiye-gurcistan-i-bolgesel-is-birliginin-anahtari-olarak-goruyor-
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.