RSS / XML
Foto Galeri
Video Galeri
Bu haber 01 Haziran 2021, Salı 16:14:03 tarihnde eklendi. 130 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abhazya Plajları Hazırlanıyor!

ABHAZYA CUMHURİYETİ ACİL DURUMLAR BAKANI LEV KVİTSİNİYA “ABHAZYA’DA TATİL SEZONU İÇİN PLAJLAR HAZIR DURUMA GETİRİLİYOR!”
Abhazya Plajları Hazırlanıyor!
01/06/2021. Suhum. 01 Haziran 2021 - REGNUM. Çeviri: Fatih Atan (A’tanba - Тванба). “Apsnypress Haber Ajansı”nın bildirdiğine göre, Abhazya Cumhuriyeti Acil Durumlar Bakanı Lev Kvitsiniya, 1 Haziran Salı günü düzenlediği basın toplantısında Abhazya'da tatil sezonu için plajların hazırlıkları tamamlanmak üzere olduğunu söyledi. 
 
Bakan, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Koşulların hazır olmadığı yerlerde çalışmaların ilerlemesini sürekli olarak kontrol ediyoruz, plajın güvenli yüzmeye hazır olmadığına dair talimatlar yazıyoruz” dedi.
 
Lev Kvitsiniya, Bölgesel yönetimlerin belediye başkanlarına plajlar için güvenlik gereksinimleri listeleri verildiğini söyledi: plaj alanlarının bulunduğu yerlerde deniz tabanı temizlenmeli ve ayrıca kurtarma noktalarının donatılması ve yüzme alanının çitle çevrilmesi gerektiği beilrtildi.
 
Acil Durumlar Bakanına göre, en iyi çalışmanın Gagra ve Pitsunda'daki plajları hazırlaması olduğunu söyleyerek. Plajların içerisinde şimdiye kadar sadece Tamysh köyünde tamamen hazır.
 
Rusya’dan Abhazya'ya girecek olan Rus vatandaşlarının herhangi bir coronavirüs testi sertifikası ibraz etmeleri gerekmiyor.
 
Kaynak: https://regnum.ru/news/economy/3285169.html
 
www.abhazyam.com 

ETİKETLER :
Facebook Facebook Digg Digg Google Google Del.icio.us Del.icio.us
Bütün Yorumları görmek için tıklayınız!
Hava Durumu
ANKET
Aleksandr Ankvab'ın Siyasete Dönüşünü Onaylıyormusunuz
Diger anketlerimiz için tıklayın...
Yol Durumu

©
Copyright 2011 Abhazyam.com Her hakkı saklıdır.